Audi Service: hou uw Audi in topconditie
Audi Service: hou uw Audi in topconditie

Audi Service: hou uw Audi in topconditie

Beleef vooruitgang in elk detail

Audi Service: hou uw Audi in topconditie

Een Audi is gebouwd om te presteren, maar om uw wagen in topconditie te houden moet u hem – net zoals topsporters – de juiste zorg geven. Dat kan heel eenvoudig met de volgende diensten van Audi Service bij uw verdeler.

 • Services-topconditie-block-5_Verkoopwaarde.jpg
  Audi Originele Onderdelen

  Uw Audi verdeler gebruikt alleen Audi Originele Onderdelen. De beste waarborg dat uw auto altijd perfect in orde is. Audi Originele Onderdelen worden ontwikkeld tijdens het ontwerpproces van uw Audi. Ze passen als gegoten in uw wagen. Het is dus geen toeval dat u twee jaar garantie geniet op Audi Originele Onderdelen én de montagewerkzaamheden.

 • Services-topconditie-block-1_Technieker.jpg
  Gespecialiseerde Audi techniekers

  Audi verdelers werken uitsluitend met gespecialiseerde techniekers, die zich continu bijscholen via Audi AG. Ze zijn mee met alle technische ontwikkelingen in het Audi gamma. Daardoor zijn ze prima geplaatst om uw Audi in topconditie te houden.

 • Services-topconditie-block-Original.jpg
  Hogere herverkoopwaarde

  U wilt uw Audi verkopen? Dan is een compleet onderhoudsboekje van een officiële Audi verdeler belangrijk. Uw koper is dan zeker dat uw Audi alleen door gespecialiseerde techniekers én met originele onderdelen van Audi werd onderhouden. Wat bijna altijd leidt tot een hogere herverkoopwaarde.

Meer Audi Services

 • q3_as_2021_3515 (1).jpg
  Audi Assistance: vertrek gerust op reis

  Met uw Audi rijdt u zorgeloos naar uw vakantiebestemming. Want elke Audi geniet van gratis Audi Assistance. En die verlengen we automatisch na elke onderhoudsbeurt. Gaat er onverwacht iets mis? Dan geniet u 24/7 van bijstand in heel Europa, en dat zonder kilometerbeperking. U bent dus altijd gerust.

  Meer weten over Audi Assistance
 • Services-topconditie-block-7_Garantie.jpg
  Audi Garantie

  5 waarborgen, geldig bij alle Audi verdelers in België. De uitzonderlijke betrouwbaarheid van onze wagens, te danken aan hun technologie, en de uitmuntende kwaliteit van de onderhoudsbeurten in het Audi netwerk, laten ons toe u een pakket met 5 waarborgen te bieden.

  Meer weten over Audi Garantie
 • Services-topconditie-block-3_Service.jpg
  Uitmuntende Audi Service

  Als u langskomt, gaat onze aandacht niet alleen naar uw Audi. Ook u mag rekenen op onze Audi Service. Daarom respecteren we nauwlettend de geldende gezondheidsmaatregelen. Komt u graag langs? Dat kan op afspraak: zo vermijden we dat er bij onze verdelers teveel mensen tegelijkertijd binnen zijn. We desinfecteren ook de contactpunten in uw wagen voor we u de sleutels overhandigen. En natuurlijk zijn we ook online en via de telefoon voor u bereikbaar.

  Nog vragen? Vind het antwoord
 • 1920x1080_Rappel_Service_Automatique.jpg
  Automatische Serviceherinnering

  Met deze handige dienst neemt uw Audi verdeler contact met u op wanneer uw Audi een onderhoudsbeurt nodig heeft. Ideaal om volop te genieten van uw Audi, zonder u zorgen te maken over de rest.​

  Ontdek deze dienst
 • 1920x1080_ASER_P_161040_rgb.jpg
  Hebt u een onderhoudscontract al overwogen?

  Geniet zorgeloos van uw Audi met weCare.
  Rij altijd in een goed onderhouden wagen dankzij onze verschillende onderhoudscontracten. Van een uitgebreide garantie tot een compleet onderhoudscontract waarbij u kan kiezen uit drie verschillende packs. Zo beschikt u steeds over de diensten die het best passen bij uw behoeften.

  Ontdek Audi weCare