Tijd om uw winterbanden te installeren
Winterbanden

Bestel uw winterbanden

Een breed gamma winterbanden

U kent de weg. U kent uw Audi. En u kent de winter. Laat u dus niet verrassen. Blijf genieten van de prestaties van uw Audi, in welk seizoen dan ook. Bestel vandaag nog uw winterbanden en zet koers naar uw volgende bestemming.

Maak uw Audi nu winterklaar
Waarom moet ik mijn Audi uitrusten met winderbanden? Wel, voor uw comfort en uw veiligheid. Ook uw Audi kan in de wintermaanden een extra beschermlaagje best verdragen. Zo komt u in alle gemoedsrust de winter door.
Winterbanden zorgen voor een betere grip, een kortere remafstand en een betere baanligging.

Uw Audi verdeler helpt u graag bij de keuze van uw banden. En u kunt op hem rekenen om uw wielen te balanceren en uit te lijnen. Het eerste verhoogt uw rijcomfort, het tweede voorkomt abnormale slijtage. Zo hebt u méér én langer plezier van uw banden.

Montage packs

Montage packs

Voor de montage van uw banden bieden we drie packs aan:

 • Basic pack: montage en demontage van uw zomer- of winterbanden
 • Standard pack: montage en demontage van uw zomer- of winterbanden + opslag van de ongebruikte banden in het Tyre Hotel
 • Premium pack: montage en demontage van uw zomer- of winterbanden + opslag van de ongebruikte banden in het Tyre Hotel + reiniging zomer- en winterkits

Het belang van banden

 • audioriginalbanden_1920.png
  Audi Original banden

  Voor uw Audi raden wij aan enkel te rijden op Audi Original banden, speciaal ontworpen voor het merk met de vier ringen. U herkent ze aan de 'AO'-markering op de flank van de band. Deze banden voldoen aan de strengste kwaliteitseisen van Audi op het vlak van veiligheid en baanvastheid, óók in extreme weersomstandigheden.

  AO-banden leveren betrouwbare prestaties en staan tegelijk voor duurzaamheid, comfort en een lager verbruik. Ze worden geproduceerd in samenwerking met de meest toonaangevende bandenproducenten. Natuurlijk worden uw AO-banden ook uitvoerig getest.

  De banden voor onze quattro®-modellen onderscheiden zich door een aparte markering – R01 of R02. Ook deze banden zijn het resultaat van een intensieve technologische samenwerking tussen de bandenproducent en Audi. Op die manier bent u zeker van optimale prestaties en een unieke rijervaring.

 • bandengarantie_1920.png
  Bandengarantie

  Ons wegennet ligt er vandaag niet altijd perfect bij en dat kan soms voor onaangename verrassingen zorgen. Een lekke of beschadigde band bijvoorbeeld vermindert niet alleen aanzienlijk uw rijplezier. Hij brengt ook vooral uw veiligheid in het gedrang. Daarom bieden wij u bij aankoop van nieuwe AO-banden of band-velgcombinaties een extra bandengarantie tot 36 maanden na aankoopdatum. Een extra zekerheid, dus. Deze garantie dekt de meest voorkomende beschadigingen.

  Zo is er een dekking bij:
  - Beschadiging door het raken van een trottoirrand
  - Beschadiging door een puntig voorwerp (bv. spijker, glasscherven…)
  - Vandalisme (moedwillige beschadiging door derden)

 • premiumservice_1920.png
  Premium service

  Uw Audi verdeler zorgt voor de juiste montage van uw banden. Dat lijkt eenvoudig, maar dat is het niet. Zo zal hij bijvoorbeeld de velgen grondig reinigen bij het monteren van nieuwe banden. Dit zorgt voor een schoon en luchtdicht contact tussen de velg en de band. En dus voor meer veiligheid.

  Maak een afspraak
Banden

Kom alles te weten over uw banden.

Lees het artikel 'Uw autobanden in 5 vragen en antwoorden'

Leer uw banden beter kennen