Onderhoud van uw Audi: uw verdeler zorgt ervoor
zomer check-up

Zomercheck-up

Maak uw Audi zomerklaar

Plant u een zomerse staycation, of hebt u een aantal dagtripjes op het programma staan? Dat zijn heel wat kilometers die uw wagen vaak in behoorlijk warme omstandigheden moet afleggen. Wat voor u een ontspannen uitstap is, is dat dus niet altijd voor uw Audi. Hoe bent u zeker dat uw wagen klaar is voor de rit? Ga langs bij uw Audi verdeler voor een zomercheck-up.

Zomercheck-up

Zomercheck-up

Na een lange winter kan het geen kwaad om uw wagen grondig te laten controleren. Zo bent u deze zomer helemaal klaar om eropuit te trekken met uw wagen.
€ 39 incl. btw

Uw Audi verdeler gaat uw wagen op 20 punten na, onder meer:
- Nazicht vloeistoffen
- Nazicht staat van de banden
- Controle van de batterij
- Controle van de lichten
- Controle van de remmen
+ Ontsmetting van uw wagen nadien inbegrepen.

Uw voordelen:

- Uw Audi is altijd startklaar.
- Uw veiligheid op de baan is gegarandeerd.
- U verkleint het risico op panne op weg naar uw vakantiebestemming.
- U vermijdt dure interventies in buitenlanse garages.

Maak een afspraak
*
Prijs geldig van 21/03/2020 tot en met 30/09/2020 (enkel bij de deelnemende partners). Voorjaarscheck-up: exclusief toevoeging van vloeistof en en/of vervanging van onderdelen. Vermelde prijzen zijn inclusief btw maar exclusief montagekosten en adapters. De technische en commerciële gegevens zijn louter informatief. D’Ieteren n.v. en zijn toeleveranciers hebben het recht deze gegevens op elk tijdstip te wijzigen, zonder voorafgaande aankondiging. Prijs en modellen onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen na de publicatie van dit document. Vraag meer informatie aan uw dealer in verband met de compatibiliteit van deze artikelen met uw wagen. De gepubliceerde foto’s kunnen afwijken van de realiteit. Om na te gaan of de bandenmaat toegelaten is op het voertuig, dient u steeds de voorgeschreven gegevens op het gelijkvormigheidsattest (COC) van het voertuig te controleren. V.U./Adverteerder: D’Ieteren n.v., Audi Import België, Maliestraat 50, 1050 Elsene - KBO-nummer 0403.448.140, rekeningnr. IBAN BE 42 3100 1572 0554.