Geef uw Audi een zomer check-up > Onderhoud en reparatie van uw Audi > Audi België
zomer check-up

De Audi zomer check-up.

Uw eerste stop richting een zorgeloze vakantie!

Tijdens autovakanties leggen Belgen gemiddeld 3000 km af met de wagen. Vaak in zeer warme omstandigheden. Wat voor u een ontspannen vakantie is, is dat dus niet voor uw Audi. Hoe bent u zeker dat uw wagen klaar is voor de reis? Ga langs bij uw Audi verdeler voor een zomer check-up.

20 controlepunten

20 controlepunten
Uw Audi verdeler gaat uw wagen op maar liefst 20 punten na. Lichten, vloeistoffen, banden, de staat van de ruitenwissers en de remmen... niets wordt aan het toeval overgelaten. Voor uw veiligheid en die van uw Audi.

Zo zorgt u voor:
- een zorgeloze vakantie
- hogere veiligheid
- geen tijdverlies in buitenlandse garages

  • Kostprijs € 43 BTW incl.*
  • Inclusief gratis set ruitenreiniger

* Prijs geldig van 01/05/2019 tot en met 30/09/2019 (enkel bij de deelnemende partners). Zomer check-up: Exclusief toevoeging van vloeistoffen en/of vervanging van onderdelen. Vermelde prijzen zijn inclusief btw maar exclusief montagekosten en adapters. De technische en commerciële gegevens zijn louter informatief. D’Ieteren n.v. en zijn toeleveranciers hebben het recht deze gegevens op elk tijdstip te wijzigen, zonder voorafgaande aankondiging. Prijs en modellen onder voorbehoud van eventuele drukfouten of wijzigingen na de publicatie van dit document. Vraag meer informatie aan uw dealer in verband met de compatibiliteit van deze artikelen met uw wagen. De gepubliceerde foto’s kunnen afwijken van de realiteit. Om na te gaan of de bandenmaat toegelaten is op het voertuig, dient u steeds de voorgeschreven gegevens op het gelijkvormigheidsattest (COC) van het voertuig te controleren.

Maak een afspraak