Alternatieve brandstof: ongekende ervaring en comfort
Experience de conduite

De elektrische rijervaring

Verschilt elektrisch rijden echt zoveel van een traditionele motor? Ja, en op meer dan één manier: geen brandstof, geen trillingen, geen geluid, geen versnellingsbak, onmiddellijke koppeling, laag zwaartepunt, ... Veel factoren zorgen voor een ongekende rijervaring.

 • 1920x1080_Silence.jpg
  Rijden in alle stilte

  Van zodra u in een elektrische wagen rijdt, zal u zich verbazen over de stilte. U hoort niets, ook niet als u rijdt. U zal zien, deze oase van rust went heel snel.

 • 1920x1080_Dynamism.jpg
  Souplesse en dynamiek

  Dacht u dat elektrische wagens trager rijden? Vergis u niet. Elektrische motoren worden steeds krachtiger en de transmissie is zelfs beter dan die van een klassieke wagen. Dat resulteert in een soepel meesterschap over heel uw traject. Snelheid is trouwens geen voorwaarde voor intens rijplezier: hybride en elektrische voertuigen zijn snel, soepel en discreet. Ze acceleren zelfs beter dan de meeste sportwagens.

 • 1920_1080_A_E-TRON_D_181012.jpg
  Op het speerpunt van technologie

  Alle Audi modellen zijn uitgerust met innovatieve technologiën. Dat laat toe om energie zo efficiënt mogelijk te gebruiken, maar het biedt ook een unieke rijervaring aan het stuur terwijl u alle nodige informatie ontvangt.

 • 1920x1080_TestDrive.jpg
  Een testrit aanvragen

  Denkt u dat alternatieve brandstoffen niets voor u zijn? Doe de test. De soepele rijervaring, het comfortabele interieur en het gebruiksgemak brengen u beslist op andere gedachten. Uw Audi verdeler staat met plezier tot uw beschikking voor een testrit met onze modellen op alternatieve brandstoffen. Neem gerust contact met hen op.

  Vind een verdeler in mijn buurt