Bridge lease - Audi Fleet België
Audi Q4 e-tron

Bridge lease

Wacht niet langer op uw Audi dankzij Bridge lease

De Audi Q4 e-tron is vandaag leider in de fleetverkoop van Audi. Zijn sterke troeven spreken bedrijven aan die op zoek zijn naar premium elektrische mobiliteit in het middensegment. Bent u op zoek naar nieuwe wagens en geïnteresseerd in dit model? Audi lanceerde zonet een nieuwe leaseformule die een uitstekende oplossing biedt voor de toegenomen levertijden.

Audi Q4 e-tron

Nieuwe leaseformule

Als fleetmanager is het momenteel niet eenvoudig om snel aan nieuwe wagens te komen door het wereldwijde tekort aan halfgeleiders. Om u te helpen en tegelijkertijd aan de behoeften van uw medewerkers te voldoen, denkt Audi voortdurend aan nieuwe oplossingen. Met succes: in samenwerking met zijn partner Volkswagen D'Ieteren Finance creëerde het merk met de vier ringen zojuist een nieuwe oplossing, de Bridge lease. En aangezien de elektrische transitie bij bedrijven volop bezig is, geniet de Audi Q4 e-tron - momenteel een van de topmodellen van Audi - hier als eerste van.

Bridge Lease Audi Q4 e-tron

Twee nieuwe wagens voor de prijs van één

Bestelt u nu een Audi Q4 e-tron via de Bridge lease, dan dient u te kiezen voor een contract van vier tot zeven jaar. Is uw gekozen 100% elektrische SUV niet direct leverbaar? Geen probleem: Audi stelt u onmiddellijk een voorlopige nieuwe vervangwagen van dezelfde categorie ter beschikking, die na maximaal 24 maanden wordt teruggenomen en vervangen door uw bestelde Audi Q4 e-tron gedurende de voorziene termijn.

Concreet krijgt u dus de mogelijkheid om met een nieuwe Audi te rijden met dezelfde kwaliteiten (design, sportiviteit, ruimte, veelzijdigheid, enz.) en dezelfde opties als uw geconfigureerde Audi Q4 e-tron. En dit zonder extra kosten.

Que des avantages pour le fleet manager et l’employé

Enkel voordelen voor de fleet manager en de werknemer

De voordelen van deze nieuwe financieringsformule zijn talrijk:

  • Het lopende huurcontract moet niet verlengd worden.
  • Een ​​alternatieve en vaak dure mobiliteitsoplossing is niet nodig.
  • Audi biedt een "Alles-in-één" oplossing: meerdere huurcontracten creëren is niet nodig.
  • De vaste huurprijs is gegarandeerd voor de duur van het Bridge lease-contract.
  • De werknemer mag met twee nieuwe wagens rijden gedurende zijn huurcontract.
Neem contact op met uw Audi verdeler
Aanbod voor elk contract betreffende Verhuur op Lange Termijn, Financiële Renting of Financiële Leasing (duur naar keuze) ondertekend en toegekend door D’Ieteren Lease N.V. tussen 01/06/2022 en 29/12/2022 inbegrepen. De aanbieding is enkel geldig op nieuwe Audi Q4 e-tron voertuigen. Het vervangvoertuig in afwachting van de levering zal een nieuw Audi voertuig zijn van dezelfde categorie als de bestelde Audi Q4 e-tron (snel beschikbaar, equivalente grootte en hoog uitrustingsniveau). Het totale leasetarief voor de gehele periode komt overeen met het tarief voor de geconfigureerde Audi Q4 e-tron. De prijs van de afzonderlijke elementen waaruit het tarief is samengesteld, kan variëren afhankelijk van het geleasede voertuig. De gevolgen voor de belastingen en de socialezekerheidsbijdragen zijn verschillend voor elk van de twee voertuigen die na elkaar worden geleased en hangen af van hun respectieve kenmerken. Actie voorbehouden aan professionele klanten (Sales Types FH, FA, FB, FC, FD-FP, FE-FQ, FF-FR en FZ). Dit aanbod geldt niet met terugwerkende kracht voor lopende bestellingen. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door S.A. D'Ieteren Lease N.V. V.U./Adverteerder: D’Ieteren Automotive s.a./n.v., Audi Import België, Maliestraat 50, 1050 Elsene - KBO 0466 909 993, IBAN BE42 3100 1572 0554.