Audi cabriolets: vakantiegevoel inbegrepen

Audi cabriolets: rijplezier met de haren in de wind.

Audi Magazine

Zoals elk jaar heeft iedereen uitgekeken naar de terugkeer van de zomerse dagen. En ook voor sommige wagens is dit goed nieuws. Zo staan de Audi cabrio’s klaar om u tijdens elke rit volop te laten genieten van de zon. Zin om er even tussenuit te knijpen?

Met een Audi cabriolet lijkt het leven plots een pak lichter. Deze wagens zijn dan ook perfect om uw batterijen op te laden met energie en positieve vibes. Nu het terug zomert, tonen ze u graag het leven van z’n mooiste kant en nemen ze u mee voor onvergetelijke ervaringen.

Audi cabriolets: rijplezier met de haren in de wind.
Ontdek de Audi A5 Cabriolet

Milaan en de Audi A5 Cabriolet: oogstrelend

‘s Zomers ziet iedereen er graag op z’n best uit. We zorgen voor een mooi tintje, halen onze mooiste kleren uit de kast, en brengen kleur in ons leven. Kortom, we willen stralend door het leven gaan. En daarvoor is er geen betere plek dan Milaan, een van onze Europese modehoofdsteden. Wereldwijd bekend om zijn luxe en elegantie, een ideale match voor wie houdt van fashion en design. Dit is de ideale plek om te flaneren in uw mooiste outfit en plaats te nemen aan het stuur van een Audi A5 Cabriolet. Een wagen die ook graag uitpakt met zijn elegante lijnen. Een sportieve en scherpe neus, opvallende instaplijsten, prominente wielkasten: alle hoeken van de Audi A5 Cabriolet zijn ontworpen om ze visueel uniek te maken. Bijkomend voordeel: dankzij het dak dat in 18 seconden open gaat, verplaatst u zich met een brede glimlach door de straten van de stad. Met op z’n minst één zekerheid: u blijft niet onopgemerkt.

Ontdek de Audi A5 Cabriolet
Isle of Man en de Audi TT Roadster: ongerept en ongeremd

Isle of Man en de Audi TT Roadster: ongerept en ongeremd

Sommige plaatsen zijn uniek in de wereld, en het eiland Man is er een van. Deze parel vol adembenemende landschappen ligt op gelijke afstand tussen de Britse en Ierse kust. Misschien weet u wel dat het eiland en Audi nauw met elkaar verbonden zijn. Dit is immers de geboorteplaats van de beroemde Tourist Trophy - TT voor de kenners - een historische motorrace waaraan Audi een eerbetoon bracht door de Audi TT te creëren. Om optimaal te genieten van de ruwe charme van het eiland, creëerde Audi ook een cabriolet: de Audi TT Roadster. De heuvels en valleien van het eiland zorgen er voor het perfecte parcours om alle kwaliteiten van deze roadster te verkennen. Uitzonderlijk wendbaar, sportief, acceleraties van 0 naar 100 km/u in 3,9 seconden in de versie TT RS Roadster ... opwinding gegarandeerd. Dreigt uw kapsel in de war te raken? Zelfs met een snelheid van 50 km/u kunt u het dak sluiten en doen alsof de wind niet bestaat dankzij de geluidsisolatie. U bedenkt zich? In slechts tien seconden is het dak weer open om te genieten van de pure roadster-ervaring. De enige vraag: wie neemt u mee?

Ontdek de Audi TT Roadster
Audi R8 Spyder en de bergen van Tirol: hoogstaande ervaring

Audi R8 Spyder en de bergen van Tirol: hoogstaande ervaring

Zin om te klimmen (vooral in de toeren)? Bergen zijn ideaal voor trips met een cabriolet. De Audi R8 Spyder voelt zich bijvoorbeeld uitstekend thuis in de Oostenrijkse regio Tirol. Zijn motor met een vermogen tot 620 pk nodigt uit tot sportief rijden. Door open te rijden, geniet u tijdens uw reis nog meer van elk uitzonderlijk panorama. Het uiterst nauwkeurige chassis komt uitstekend van pas in de haarspeldbochten. En het geluid van de atmosferische V10-motor zorgt voor een ongeëvenaarde echo tijdens elke beklimming. Zin om zo'n avontuur te beleven? Audi organiseert in juli een exclusieve rally in de Tiroolse bergen, compleet met culinaire ervaringen in toprestaurants. Schrijf u nu in om deel te nemen!

Ontdek de Audi R8 Spyder

Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels