Nieuwe Audi TT 20 Years Edition

Audi TT 20 Years: een erg speciale beperkte serie

Audi Magazine

Je wordt niet elke dag 20. Om deze mooie leeftijd te vieren kreeg de legendarische Audi TT een nieuwe look en stellen we een nieuw model en een beperkte serie voor. Een verjaardagsmodel als eerbetoon aan de eerste versie van dit ondertussen legendarische sportmodel.

New Audi TT anniversary Zolder
Audi TT 20th Anniversary

Meer nog dan een jubileumeditie is de Audi TT 20 Years vooral een eerbetoon. Een hommage aan het eerste model dat werd gelanceerd in dit prachtige verhaal: de concept car die gepresenteerd werd op het autosalon van Frankfurt in 1995: 3 jaar voor de eerste versie aan het grote publiek werd verkocht.

De Audi TT 20 Years herneemt veel kenmerken van die eerste versie van de Audi TT, met als opvallendste kenmerk de mix van nappa lederen zetels in mocassinbruin met de Panuka stiksels, die doen denken aan typische honkbalhandschoenen.

De beperkte serie van de Audi TT beschikt ook over roestvrijstalen eindpijpen, Matrix OLED-achterlichten en vijfspaaks velgen. Voor de kleur kunnen toekomstige eigenaars kiezen tussen Arrow zilvergrijs of Nano grijs.

TT 20th Anniversary

Een verzamelobject

Met een beperkte oplage van 999 wagens versterkt de Audi TT 20 Years Editie zijn exclusiviteit nog met memorabele insignes aan het stuur en de versnellingspook, en een uniek nummer voor elke wagen.

Deze nieuwe editie, die ongetwijfeld een verzamelobject wordt, is verkrijgbaar in Coupé- en Roadster-versie. Ze maakt Audi TT nog legendarischer en zal de fans van het eerste uur zeker kunnen bekoren.

Ontdek de Audi TT 20 Years Edition
Download alle
00:00 | 00:00
TT_20Years_020.jpg
TT_20Years_020.jpg
Misschien bent u ook geïnteresseerd in deze artikels