Het 97e Autosalon: een epische editie

Audi Magazine

Het Autosalon in Brussels Expo zit er weer op. 442.111 bezoekers vereerden het met een bezoek, waaronder ook heel wat Audi liefhebbers. Want het merk met de vier ringen stelde dit jaar maar liefst 27 modellen voor op een stand van bijna 2000 m2. Vooral de Audi e-tron én de Audi R8 mochten op heel wat bewonderende blikken rekenen.

De Saloncondities – speciale klantenvoordelen en optiepacks – gaan uiteraard nog gewoon door bij de Audi verdeler tot eind februari. Hoog tijd voor een upgrade naar de Audi van uw dromen.

New Audi TT anniversary Zolder
L’Audi A1 Sportback

De Audi A1 Sportback: epic mode on.

De nieuwe Audi A1 Sportback is geen gewone wagen. Het adembenemende interieur en opvallende design worden volledig afgestemd op de bestuurder. Audi nodigde daarom de bezoekers én potentiële bestuurders uit om het gezicht te worden van de nationale reclamecampagne van het nieuwe, epische model. Even configureren, selfie, en klaar!

TT 20th Anniversary

Audi e-tron infosessies

In Paleis 11 konden bezoekers terecht voor een infosessie over de 100 % elektrische SUV van Audi. Aandachtige luisteraars kwamen alles te weten over de elektromotoren, de finesses van het laden, de assistentiesystemen … Wie nog zijn twijfels had over het revolutionaire model dat in de Brusselse Audi-fabriek wordt gebouwd, kon volop vragen afvuren.

RSC Anderlecht op bezoek

Naar jaarlijkse gewoonte kreeg de Audi stand hoog bezoek van de spelers van RSC Anderlecht. Het team, dat gesponsord wordt door Audi, hield halt bij de 100 % elektrische Audi e-tron om hem vanbinnen en vanbuiten uitgebreid te bewonderen. Daarna volgde een signeersessie voor de bezoekers van het Autosalon.

Des voitures de course en avant-première

Racewagens in première

Wie kickt op spierkracht, snelheid en scherpte, kon zich vergapen aan de nieuwe Audi R8 Spyder. Die werd in première voorgesteld in de Dream Cars-expo. Ook de nieuwe Audi RS5 was in levende lijve te bezichtigen op de stand van AutoWereld. Dit racemodel zal door het team worden ingezet in de Deutsche Tourenwagen-Masters in 2019.