Audi e-tron neemt een vliegende start

Audi Magazine

Het enthousiasme voor de Audi e-tron full electric is maar moeilijk te temperen. Terwijl u dit artikel leest, registreerde Audi al meer dan 300 reserveringen. Lees alles over deze modellen en ontdek hoe ook u vandaag al de auto van de toekomst kunt reserveren.

Audi e-tron neemt een vliegende start
Reserveringen als een lopend elektrisch vuurtje

Reserveringen als een lopend elektrisch vuurtje

Op de persconferentie van het Autosalon lanceerde Audi een online reserveringssysteem voor de 100% elektrische Audi e-tron quattro concept en Audi e-tron Sportback concept. En we mogen gerust stellen dat de reserveringen als een lopend elektrisch vuurtje binnenlopen.

“We zijn aangenaam verrast door het succes van de reserveringen voor de Audi e-tron. Het toont aan dat de mensen klaar zijn om elektrisch te rijden. Dat deze wagens zullen geassembleerd worden door Audi Brussel is uiteraard een doorslaggevend argument”, zegt Stefan Kerckhoven, brand director van Audi België.

De eerste persoon die een Audi e-tron heeft gereserveerd wenst anoniem te blijven, maar was wel bereid om ons zijn motieven uit te leggen: “Ik was al langer geïnteresseerd in elektrische wagens voor het ecologische verhaal ervan. Velen durven de stap echter niet te zetten uit schrik dat ze niet op hun vakantiebestemming zullen geraken. Maar we mogen de keuze van een wagen toch niet laten afhangen van één enkele rit? Bovendien is het, mits een beetje organisatie, perfect mogelijk om onderweg op te laden. Ik heb bewust mijn aankoop uitgesteld tot een gerenommeerde constructeur een elektrische auto op de markt zou brengen.”

De eersten zullen de eersten zijn

De eersten zullen de eersten zijn.

Bent u geïnteresseerd in de nieuwe Audi e-tron full electric die vanaf eind 2018 beschikbaar zal zijn? Voor wie absoluut als eerste in deze nieuwe sensatie wil rondrijden, blijft Audi de mogelijkheid aanbieden om te pre-booken. Surf daarvoor naar Audi.be.

Om uw reservering te bevestigen, zal u € 2.000 (incl. btw) aangerekend worden. Uiteraard wordt dat bedrag verrekend indien u effectief overgaat tot een bestelling. U ontvangt een uniek reserveringsnummer waarmee u als eerste uw e-tron quattro concept of Audi e-tron Sportback kunt configureren en bestellen. En u krijgt ook telkens in primeur de allerlaatste nieuwtjes over de Audi e-tron Sportback.

Audi e-tron Sportback concept

Meer weten: