Audi Summit 2018.
Alle ogen gericht op de eerste 100% elektrische Audi in Brussel.

Het is voor Audi een echt privilege om een evenement te organiseren met zo’n uitstraling. Waar mensen van verschillende nationaliteiten van overal ter wereld samenkomen om de toekomst van het merk te ontdekken. En waar de wereldpremière van de eerste 100% elektrische SUV van Audi plaatsvindt. Geen toeval natuurlijk dat dit allemaal in Brussel gebeurt. Afspraak in Brussels Expo op 30 augustus voor de Audi Summit 2018.

Lees hieronder verder

Audi Summit 2018
100 procent elektrische

Autosalons waar u jaar in jaar uit niet kan aan ontsnappen, hebben één groot voordeel. Als bezoeker kan u er binnen een paar uur alle nieuwe automodellen ontdekken. Spijtig genoeg zijn dergelijke populaire evenementen niet ideaal voor een merk om zich te onderscheiden en om zijn producten of merkfilosofie op de juiste manier voor te stellen.

Sinds 2017 heeft Audi daarom besloten om een eigen format voor te stellen. De Audi Summit is een evenement met internationale uitstraling, dat helemaal in het teken staat van de innovatie van het merk met de vier ringen. En waar Audi de kans krijgt om de toekomst van de mobiliteit te tonen aan de hele wereld. Met veel pracht en praal!

Op deze summit is de 100% elektrische Audi de absolute ster. En het is geen toeval dat Brussel werd gekozen voor dit evenement. Aangezien de toekomstige elektrische SUV’s van Audi vanaf augustus zullen worden geassembleerd bij Audi Brussels, de Audi fabriek in Vorst.

100 procent elektrische

Tijdens deze editie van de Summit presenteert Audi het seriemodel van zijn allereerste 100 procent elektrische SUV. Maar dat is nog niet alles. Het merk maakt van de gelegenheid gebruik om zijn visie op de mobiliteit van morgen met de hele wereld te delen.

Met deze SUV zal iedereen kunnen profiteren van een 100 procent elektrische mobiliteit die nu eindelijk op punt staat. Anders gezegd: de nieuwe Audi's met nulemissie hebben een indrukwekkende dynamiek, een grotere autonomie en superieure laadprestaties.

Daarnaast geeft het concept Audi Aicon al een idee van wat het betekent om mee te rijden in een luxeberline… zonder stuur en zonder pedalen, die autonoom is en 100 procent elektrisch.

Audi kijkt de toekomst met veel enthousiasme tegemoet. Afspraak op 30 augustus 2018 in Brussel.

Download alle
00:00 | 00:00