De Audi e-tron
in een adembenemende première

Audi Magazine

Begin oktober was het eindelijk zo ver: trots stelden we de Audi e-tron aan u voor. Het was de eerste keer dat dit revolutionaire model getoond werd aan een select Belgisch publiek. Dat gebeurde met een wervelende show op zijn geboorteplek: de Audi fabriek in Vorst. We blikken terug op een fantastische avond.

De 100% elektrische Audi  Made by Belgians
De Audi e-tron  in een adembenemende première

Een zinderende dansact van Cirque du Soleil, de gesofisticeerde keuken van l’Air du Temps, tafels gemaakt van ledschermen ... je zou voor minder naar adem happen. Begin oktober ontving Audi twee avonden lang een duizendtal gasten op het unieke lanceringsfeest van de Audi e-tron. De meesten van hen zijn straks trotse eigenaar van dit gloednieuwe model.

De ultieme setting van het evenement was de Audi fabriek in Vorst: normaal hermetisch afgesloten, maar voor de gelegenheid omgetoverd in een feestlocatie: met indrukwekkende robots en assemblagelijnen. Wie uit was op spektakel, bleef niet op zijn honger zitten. Daarvoor zorgden de verschillende acts en hét hoogtepunt van de twee avonden: de onthulling van de eerste 100 procent elektrische Audi.

Bekijk de video

De Audi e-tron in een adembenemende première