Nieuws: Audi e-tron onthult prijskaartje!

Audi Magazine

Er is meer duidelijkheid over de kostprijs van de eerste 100% elektrische SUV van Audi. In Duitsland zult u vanaf €80.000 elektrisch kunnen rijden. Het prijskaartje zal in België in diezelfde lijn liggen. Al blijft het nog even wachten op het exacte bedrag.

Ondertussen heeft de site van Audi Brussels het certificaat van CO2-neutrale fabriek ontvangen. Het sluitstuk -of beter- de start van een nieuw tijdperk. Want een van de strategische wegen die Audi wil inslaan, is die van de duurzaamheid. Tegen 2020 wil Audi immers een twintigtal elektrische wagens in zijn gamma hebben. Waarvan de helft 100% elektrisch moet zijn.

Nieuws: Audi e-tron onthult prijskaartje!
Rupert Stadler, Audi CEO

De eerste daarvan rolt dus dit jaar nog van de band bij Audi Brussels in Vorst. Een voorbode op wat komt. Want in 2019 zal ook de Audi e-tron Sportback in Vorst worden geproduceerd. Alle elektrische motoren voor de Audi e-tron worden trouwens gefabriceerd in de Audifabriek in het Hongaarse Gyôr.

Bovendien is ook de Audi e-tron GT op komst, een volledig elektrische gran turismo. Hiermee bewijzen we dat elektrische wagens ook zeer performant kunnen zijn.

Rupert Stadler, Audi CEO

Meer weten over Audi e-tron Sportback

De nieuwe Audi e-tron GT

De nieuwe Audi e-tron GT
Sommige Audi e-tron prototypes

Sommige Audi e-tron prototypes, met een "elektrische" camouflage, werden al in de straten van Genève gespot. De camouflage is niet zomaar wat artistieke spielerei. De speciaal ontworpen folie verwijst naar zijn elektromotoren. Intrigerend!

Mis uw afspraak met de toekomst niet. En reserveer net zoals de al meer dan 350 pre-bookers in België vandaag nog uw productiemodel van de Audi e-tron.