Zoute Grand Prix 2018:
puur prestige

Audi Magazine

Legendarische wagens, bekende koppen en prachtig herfstweer. Méér heb je niet nodig om honderden autoliefhebbers naar Knokke-Heist te lokken voor de jaarlijkse hoogmis van de klassieke sportwagens en andere baanbrekende automodellen. De negende editie van de Zoute Grand Prix in Knokke-Heist werd dan ook een overweldigend succes.

Zoute Grand Prix
L’avenir de la conduite électrique

De e-tron in volle aandacht

500 klassieke en moderne wagens passeerden de revue tijdens deze editie van het auto-event. Maar dé aandachtstrekker was uiteraard de spiksplinternieuwe Audi e-tron in het Audi paviljoen. Kort nadat de Audi e-tron aan een select gezelschap werd onthuld in Brussel, werd de 100 procent elektrische SUV van Audi in Knokke voor het eerst in het openbaar getoond aan het Belgische publiek. Het nieuwe model werd overladen met bewonderende blikken van Audi fans.

Des véhicules électriques

Bekende koppen

Wie voor een keer niet op het podium stond, maar wel achter het stuur van een unieke Wanderer Stromlinie Spezial zat, was Nafi Thiam. De ambassadrice van Audi was in het gezelschap van Stefan Kerckhoven, Managing Director van Audi. Joris Spigt, Network & Business Manager van Audi en Anderlecht-manager Luc Devroe kregen de eer om de Wanderer 25K uit 1936 te besturen. Twee pronkstukken uit de verzameling van D’Ieteren Gallery die op de Grand Prix niet mochten ontbreken.

Le pilote Audi Lucas Di Grassi

Zoute Grand Prix genomineerd!

Nog een bewijs dat je de volgende editie van deze auto-vierdaagse zeker niet mag missen... De Zoute Grand Prix is in de categorie Motorsport Event of the Year genomineerd voor de prestigieuze Historic Motoring Awards 2018. Eind oktober wordt de winnaar bekendgemaakt.