Audi A6 Avant en Audi Q8 te gast op Brussels Stephex Masters

Audi Magazine

Audi A6 Avant en Audi Q8 op Brussels Stephex Masters

Voor het vierde jaar op rij is Audi één van de hoofdsponsors van de Brussels Stephex Masters. Dé gelegenheid voor u om deze twee nieuwe, unieke modellen te ontdekken: de Audi A6 Avant met zijn technologische innovaties en de Audi Q8 die de SUV-familie een nieuwe dimensie geeft.

Brussels Stephex Masters

Een gerenommeerde competitie

De Brussels Stephex Masters is ondertussen uitgegroeid tot een vaste waarde op de agenda van de Belgische paardensport. Sinds enkele jaren brengt het evenement de beste ruiters van de wereld samen voor een van de mooiste jumpings. Het gebeuren vindt plaats in Wolvertem en duurt 5 dagen: van 29 augustus tot en met 2 september. Het brengt elk jaar tienduizenden liefhebbers van de paardensport op de been.

Unieke visibiliteit Brussels Stephex Masters

Unieke visibiliteit

Maar Brussels Stephex Masters is meer dan paardensport alleen. U vindt er ook tientallen restaurantjes, juweliers, modemerken ... Op die manier heeft u als bezoeker de kans om talrijke kwaliteitsproducten te ontdekken in de Lifestyle Village, die speciaal voor de gelegenheid wordt ingericht. Zo wordt de Brussels Stephex Masters een uniek, luxueus evenement waar kracht en elegantie samenkomen, met Audi als trotse partner.

Demonstratie Audi A6 Avant en Audi Q8

Demonstratie van de Audi A6 Avant en de Audi Q8

Audi maakt van deze vijfdaagse gebruik om zijn twee nieuwste modellen met hun unieke design en technologische innovaties voor het eerst te tonen aan het Belgische publiek.

Audi VIP-formule

Neem gerust de tijd om de adembenemende nieuwe modellen te komen bewonderen en al hun hoogtechnologische functies uit te proberen. Omdat we er voor u iets heel speciaals van willen maken op de Brussels Stephex Masters, heeft Audi voor een speciale VIP-formule gezorgd.

Audi CSI5-wedstrijd

We laten ook nog even weten dat de gelukkige winnaar van de CSI5*-wedstrijd naar huis rijdt met de nieuwe Audi A6 Berline, en de winnaar van de CSI2*-wedstrijd de sleutels krijgt van een Audi Q2.