Hét gezicht van ons nationale hockeyteam? Dat is Tom Boon. Hoe evalueert de goalgetter van de Red Lions zijn carrière, zijn passies en Flex-Moby, de leasingformule die maakt dat Tom vlotjes van Audi wisselt?

Tom Boon over hockey en Audi
De klim naar de top

De klim naar de top

“Het was een gestage klim naar de top”, zo start Tom als we hem vragen naar zijn carrière. “Ik ben bij de Red Lions sinds 2008. De Olympische Spelen van Londen in 2012 was de eerste mijlpaal. België eindigde er op een vijfde plaats. Daarna raakten we in de finales: we haalden zilver op de Olympische Spelen en zilver op het EK. Toch verloren we te vaak die laatste, belangrijkste wedstrijd. We horen nu bij de groten, dus moeten we snel die eerste keer goud pakken.”

Speel en leer

Speel en leer

Is hij een rolmodel? Tom wil het niet met zoveel woorden zeggen. “We dragen het shirt van de Belgische ploeg en dat brengt een verantwoordelijkheid met zich mee. Ik besef dat vele spelertjes in België naar ons opkijken, ja.” Dat besef bracht Tom ertoe een vzw op te richten die hockeykampen voor jongeren organiseert. “Wetenschappelijk onderzoek wees onlangs nog uit: kinderen leren beter als ze zich kunnen uitleven in sport en spel. Ik verzorg de trainingen op onze kampen met dezelfde leuke, speelse invalshoeken.”

“We dragen het shirt van de Belgische ploeg. Dat brengt verantwoordelijkheid met zich mee.”

Audi RS4 Avant? De perfectie

Audi RS4 Avant? De perfectie

Audi en Audi Financial Services zijn al enkele jaren partner van het nationale hockeyteam en van Tom Boon zelf. “Ik ben al heel lang fan van Audi. Audi houdt perfect de balans tussen uitstraling, luxe en bescheidenheid. De Audi A1 Sportback was bijvoorbeeld opvallend comfortabel tijdens mijn ritten van en naar Amsterdam vroeger. Om mijn hockeyspullen comfortabel op te bergen, was de Audi Q2 de ideale oplossing. ” Of Tom ook een droommodel heeft? Lang moet hij niet nadenken. “Zo’n Audi RS4 Avant, dat is perfectie.”

“Ik ben al erg lang fan van Audi. Voor mij is het de perfecte balans tussen uitstraling en luxe.”

Verlanglijstje

Verlanglijstje

Sinds kort rijdt Tom rond met Flex-Moby, een vernieuwende leaseformule van Audi Financial Services. Met deze formule kan de hockeyspeler het model uitkiezen dat hij nodig heeft. “Ik heb Flex-Moby nog maar pas, maar ik rijd de komende twee maanden al meteen rond met een Audi A4: volgens mij één van de mooiste auto’s op de markt. Maar het is de bedoeling dat ik wel meer wagens uit het gamma zal testen.”

Met dat laatste vat Tom de filosofie van Flex-Moby perfect samen: het forfait laat je toe om tijdelijk een andere wagen te reserveren. Een die beter past bij het seizoen, of bij een bepaalde gelegenheid. Een Audi Q7 voor de skivakantie of een verhuis? Een Audi A8 voor een trouwfeest? Het kan allemaal. Een droom voor elke autoliefhebber, toch?

Flex-Moby

is een mobiliteitsdienst van Audi Financial Services voor professionelen;
- laat de keuze uit een waaier aan alternatieve voertuigen, voor tijdelijk gebruik en in functie van specifieke behoeften: een kleiner, meer ecologisch voertuig voor dagelijks gebruik, een groter model voor vakanties…
- draagt een niet gebruikt saldo over naar volgend contractjaar;
- is goedkoper en gemakkelijker dan het huren van een andere wagen.