Audi A1 > Audi België

Audi A1

Een groots idee,
compact uitgevoerd
De vernieuwde Audi A1

De vernieuwde Audi A1 weerspiegelt een moderne levenswijze. Hij gaat uit van zijn eigen kracht, inclusief alle persoonlijke kenmerken die daarbij horen. Verder presteert hij goed en blijft hij op plezierige wijze verrassen. Andere voordelen van de vernieuwde Audi A1 zijn de zuinige motoren en de moderne technologie op het gebied van connectiviteit en navigatie. Kortom, deze compacte uitblinker vraagt om een nadere kennismaking. Grootsheid heeft immers meerdere kanten.

 • 1400x840_AA1_141006.jpg
  Audi A1

  1.0 TFSI 82 pk 5v
  met Pack Business

  € 21.234 Aanbevolen catalogusprijs*
  € 1.864 Totaal klantenvoordeel**
  € 19.370 Nettoprijs


  Configureer uw Audi A1

* Aanbevolen catalogusprijs, incl. de prijzen van de individuele opties en de waarde van bijkomende uitrusting. Afgebeeld model voorzien van opties tegen meerprijs.
**Totaal klantenvoordeel bij aankoop van een nieuwe Audi A1 Sportback uitgerust met Pack Business bestaat uit de voordelen op de packs (€ 1.364 voordeel Pack Business) en de voordelen Voucher Lenteactie 2018 (€ 500). Het voordeel op de packs is gelijk aan het verschil tussen de som van de aanbevolen catalogusprijs van de opties waaruit het pack is samengesteld en de nettoprijs van de packs.

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_AA1_141012.jpg
  Lenteactie 2018

  € 500 geldig op packs en opties bij bestelling van een Audi A1 met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.000 incl. BTW.

  Geldig van 16 maart tot en met 30 april 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Galerij - Audi A1

Meer foto's
 • Groot in elk detail

  Audi A1
 • Goed presteren De motoren van de Audi A1
  480x270_AA1_141011.jpg

  De actuele generatie TDI- en TFSI-motoren past helemaal in de tijdgeest die voorschrijft dat autorijden zowel sportief als zuinig moet zijn. Daarom leveren de motoren goede prestaties en verbruiken ze weinig. Een start-stopsysteem en terugwinning van remenergie zijn standaard. Ondanks zijn schone karakter rijdt de Audi A1 heel sportief en maakt hij indruk met zijn rijplezier.

 • Altijd op de hoogte De slimme technologieën in de Audi A1
  480x270__0026_AA1_D_141010_1.jpg

  De Audi A1 zit boordevol doordachte technologieën die autorijden makkelijker en leuker maken. Zo verschijnen de 3D-kaarten van de optionele 'MMI® navigatie plus' op een 6,5-inch groot kleurendisplay. Ook de oren komen niets te kort, want de veertien luidsprekers van het optionele BOSE Surround Sound-systeem produceren een indrukwekkend geluid.

 • Een knappe presentatie Het design van de Audi A1
  480x270_AA1_141008.jpg

  De Audi A1 blijft op het netvlies hangen. Zijn horizontale lijnen benadrukken de breedte, waardoor hij nog meer indruk maakt in het verkeer. Bovendien verraden deze gespierde looks dat rijplezier in deze auto vanzelfsprekend is. De buitenspiegels zijn nu nog gestroomlijnder van vorm en ook de singleframe grille heeft aan karakter gewonnen.

 • Het goede leven De design en sport uitvoeringen
  480x270_AA1_D_141011.jpg

  Om de auto nog meer te personaliseren, zijn er twee nieuwe uitvoeringen: de A1 design en de A1 sport. De Audi A1 design benadrukt de karakteristieke vormgeving en het fraaie Audi design, de A1 sport legt extra nadruk op de dynamische kanten van dit model. Zo heeft de A1 sport mooie 16-inch gegoten lichtmetalen velgen in 5-arm dynamiek design en verchroomde uitlaatsierstukken.

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi A1

 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
 • 480x270__0024_AA1_D_141012.jpg
  Audi Genuine Accessories

  Hoogwaardige materialen, perfecte pasvormen en geavanceerde productieprocessen vormen een topproriteit. Dat geldt uiteraard ook voor Audi Genuine Accessories.

  Ontdek
Let op, geld lenen kost ook geld.
*
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.
**
weCover by Audi Insurance is de commerciële benaming van een product van Actel – merk van P&V Verzekeringen cvba. Meer info en voorwaarden op www.audi-insurance-wecover.be