Audi S1 Sportback > Audi België

Audi S1 Sportback

Passie vanaf de start Audi S1 Sportback

Grip op de weg. Met de Audi S1 Sportback ligt de stad aan jouw voeten. Overtuig jezelf van de unieke prestaties en geniet van alle voordelen die een sportauto te bieden heeft: veel vermogen, een scherpe handling en quattro® permanente vierwielaandrijving. Stap in en trek alle aandacht naar je toe.

Galerij - Audi S1 Sportback

Bekijk de foto's

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi S1 Sportback

 • Uniek, net zoals jij

  Audi S1 Sportback
 • Sportieve details Het exterieur van de Audi S1 Sportback
  480x270_AS1_131007.jpg

  Markante gevormde panelen: de Audi S1 Sportback overtuigt direct met zijn sportieve uiterlijk. Het S1-logo, de S-bumper met grote luchtinlaten, een S-diffusorgedeelte, een S-specifiek dubbel uitlaatsysteem met links en rechts twee ovale sierstukken en de S-dakspoiler zijn slechts enkele details. Met het optionele quattro exterieurpakket versterkt u de dynamische uitstraling nog meer.

 • Intelligent, individueel, intuïtief De uitrusting van de Audi S1 Sportback
  480x270_AS1_D_131059.jpg

  Meer plezier. Meer entertainment. Pas de Audi S1 Sportback aan jouw persoonlijke wensen aan. Zo garanderen MMI® navigatie plus met uitklapbaar kleurenscherm en Audi connect de beste connectiviteit onderweg. Het multifunctionele driespaaks lederen sportstuurwiel, afgevlakt aan de onderzijde, onderstreept de sportieve sfeer. De Audi phone box en het Bose Surround Sound System zorgen voor optimale ontspanning.

 • Geniet van elke sprint De TFSI-motor in de Audi S1 Sportback
  480x270_AS1_131004.jpg

  Een fascinerend gevoel: in 5,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Een forse 170 kW (231 pk) en een topsnelheid van 250 km/h. De 2.0 TFSI-motor levert indrukwekkende prestaties. De quattro aandrijving met hydraulische lamellenkoppeling zorgt in combinatie met torque vectoring voor een uiterst lichtvoetig, exact en stabiel rijkarakter. En een individuele auto-afstemming met Audi drive select®.

 • Consequent sportief Het interieur van de Audi S1 Sportback
  480x270_AS1_D_131011.jpg

  Consequent sportief: het klassiek donkere interieur benadrukt de elegantie van jouw Audi S1 Sportback. De omlijstingen van de ventilatieroosters zijn in het zwart en deze maken samen met het S-specifieke instrumentenpaneel en de rvs-pedaalcovers deel uit van het hoogwaardige interieur.

Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.