Motor > Audi S1 Sportback > Audi België

Uw Audi S1 Sportback

Zomeractie

Onze promoties zijn niet inbegrepen in deze configurator.
Configureer uw Audi naar uw wensen en ga snel langs bij uw Audi verdeler in de buurt.
Dankzij uw unieke configuratiecode kan hij u een erg voordelig aanbod doen. Ontdek al onze condities

Intelligent performance.
TFSI® in de Audi S1 Sportback.

Maximale kracht. Maximaal benut. Elke bewegingsvorm kent een startpunt. Aan dat eerste moment ligt vaak een idee ten grondslag. Ook achter de motor voor de Audi S1 Sportback schuilt een gedachte: meer vermogen en een lager verbruik. Maak kennis met de aandrijving die je op indrukwekkende manier in beweging brengt.

Motor

1 op een totaal aantal van 1 motor(en)

2.0 TFSI

2.0 TFSI quattro 6 versnellingen

32.320,00 EUR

  • 1984 cm3
  • 7,2–7,1 l/100 km
  • 168–166 g/km
  • 170 kW (231 PK)

Geen motor gevonden.

Geen motoren gevonden voor deze brandstof in combinatie met de gekozen uitrusting.

Legende

  • Cylinderinhoud
  • (NEW KEY) Combined fuel consumption
  • (NEW KEY) Combined CO2 emissions
  • PK
De TFSI-motor van de Audi S1 Sportback
256x144_s1-motor.jpg
170 kW (231 pk), die snel tot enthousiasme leiden. In 5,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Met een voor de S kenmerkende sound. Een maximaal koppel van 370 Nm. Plus een top van 250 km/h. Het gemiddeld verbruik komt uit op 7,3 liter brandstof per 100 kilometer. Indrukwekkende prestaties. Ondersteund door het standaard Audi drive select®.
quattro® van de Audi S1 Sportback
256x144_0020_AS1_131007.jpg
Net zoals alle S-modellen van Audi heeft ook de Audi S1 Sportback quattro permanente vierwielaandrijving aan boord. Kern daarvan is een in de achteras geplaatste hydraulische lamellenkoppeling. De specifiek afgestemde regelsoftware legt de nadruk op dynamiek. Als onderdeel van de elektronische stabiliteitscontrole ESC is er het elektronisch sperdifferentieel met doorontwikkelde wielafhankelijke koppelverdeling (torque vectoring). Dit is in twee stappen uit te zetten en vult in bochten de verrichtingen van de lamellenkoppeling aan met fijn gedoseerde remingrepen bij de binnenste wielen. De samenwerking tussen beide systemen zorgt ervoor dat de handling heel lichtvoetig en exact is.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.