Uitvoering & Packs > Audi A3 Berline > Audi België

Uw Audi A3 Berline

Lenteactie 2018

De hieronder vermelde prijzen houden geen rekening met de commerciële actie 'Lenteactie 2018'.
Voor meer informatie, gelieve contact op te nemen met een Audi verdeler in uw buurt of klik op de link hieronder.
De voordelen ontdekken

Keuze van uitvoering

A3 Berline

A3 Berline

Begin met het individualiseren van uw wagen: met aantrekkelijke opties verleent u uw wagen een eigen karakter, zowel vanbuiten als vanbinnen.
A3 Berline Sport

A3 Berline Sport

Uitrustingslijn met sportieve oriëntatie en gedifferentieerde exterieurconfiguraties evenals specifieke opgewaardeerde interieurconfiguraties. Thematische oriëntering: sportief, jeugdig, expressief
Toon u van uw sportieve kant: met uitrustingselementen die het temperament van uw Audi A3 op indrukwekkende wijze beklemtonen. Een aantal exterieurdetails wijzen al op uitstekende prestaties. En in het interieur scheppen bepaalde opties een tastbare sportwagensfeer.
A3 Berline Design

A3 Berline Design

Designgeoriënteerde uitrustingslijn met gedifferentieerde exterieurconfiguraties evenals specifieke opgewaardeerde interieurconfiguraties. Thematische oriëntering: technisch, substantieel, subtiel
Een geslaagd samenspel van vele hoogwaardige details: pas uw eigen ideeën toe op het ontwerp van uw Audi A3, en plaats met de lijn A3 Design opvallende accenten die uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Uitvoeringen en packs

S line

Pack Sport Design

1.766,60 EUR

S line

2.268,75 EUR

Audi design selection

Audi design selection

Uitrustingspakketten

Actie: 16" winterbandenkit 3+1 aan € 948,14 BTWi ipv € 1.260,38 BTWi

948,14 EUR

Black Edition

5.350,00 EUR

Pack Business

2.990,00 EUR

Pack Business Plus

4.250,00 EUR

Pack Sport

2.989,99 EUR

Pack Technology

3.100,00 EUR
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.