Audi A3 Cabriolet > A3 > Audi België

Audi A3 Cabriolet

Audi A3 Cabriolet

Met zijn fijne hertekende lijnen oogt de vernieuwde Audi A3 Cabriolet sportiever en expressiever dan ooit. Het Singleframe‐radiatorrooster vertoont scherpere omtrekken en is breder. De koplampen zijn vlakker en hebben opvallende contouren. Dankzij de horizontaal georiënteerde achterlichten en de scheidingsrand boven de hertekende diffusor accentueert de achterzijde de breedte van de vernieuwde A3 Cabriolet. Het succesvolle model van Audi is nu nog aantrekkelijker.
De Audi A3 Cabriolet komt aan de start met tal van nieuwe optionele uitrustingen en een ingrijpend gemoderniseerd motorenaanbod. De Audi Virtual Cockpit, rijbijstandssystemen uit het hogere segment, de Matrix‐ledkoplampen zijn hier slechts een aantal voorbeelden van. De Audi A3 Cabriolet legt andermaal de lat hoger in het segment van compacte premiumwagens.

Business Days 2018

Geldig tot en met 31/10/‌2018

De Audi A3 Cabriolet Platinum Pack omvat de volgende specifieke uitrusting:

- Metaalkleur (behalve S line, kristaleffect en à la carte kleuren)
- Elektronische klimaatregeling
- Lichtmetalen velgen 16" 5-spaken-sterdesign (op de basis afwerkingslijn en niet op Sport en Design)
- Accoustic Parking System achteraan
- Boordcomputer met kleurendisplay
- Met leder bekleed multifunctiestuur in 3-spakendesign (op de basis afwerkingslijn, standaard op Sport en Design)
- Snelheidsregelaar met digitale weergave van de gekozen snelheid
- GPS Plus met MMI Touch
- Audi virtual cockpit
- Audi smartphone interface
- Audi Connect 3 jaar

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

Highlights

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit in verband
met de Audi A3 Cabriolet

Uitrustingslijnen

Nieuw voor de A3 zijn de modulair uitgewerkte uitrustingsniveaus. Zij verschaffen de klant nog meer keuzevrijheid en onderscheiden zich voor het eerst ook met specifieke exterieurdetails. De basismodellen zullen in de toekomst worden aangevuld met de twee niveaus ‘sport’ en ‘design’, met een optioneel S line-sportpack en ‘design selection’-uitrustingsvarianten.

  • 563x317_AA3_P_131030.jpg
    Audi connect

    Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

    Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.