Audi | Gamma | Modellen | A3 Sportback e-tron > Audi België

Audi A3 Sportback e-tron

Verandert de wegligging,
niet de aantrekkelijkheid
Audi A3 Sportback e-tron

Onmiskenbaar een Audi A3, maar toch met zijn eigen designtaal, van een eigen grille tot de combinatie van dynamische elegantie en een plug-in hybrideaandrijving. Dit systeem combineert de efficiëntie van de jongste 1.4 TFSI® met het fantastische koppel en de hoge trekkracht van een elektromotor (75 kW) tot een indrukwekkend globaal vermogen van 150 kW (204 pk en 350 Nm) – en dat met een gecombineerd brandstofverbruik van slechts 1,5 liter per 100 km.

Galerij - Audi A3 Sportback e-tron

Meer foto's
 • 563x317_AQ7_E-TRON_D_151039.jpg
  e-Moby

  Waarom nog langer wachten om van de voordelen van een zuinig en milieuvriendelijk voertuig te genieten? Omdat het aantal beschikbare laadpalen
  nog niet volstaat? Omdat u vreest dat u uw PlugIn Hybrid (Type 1 of 2) auto niet zal kunnen gebruiken wanneer het u uitkomt? Omdat u bang bent dat
  u investeert in een dure laadinstallatie bij uw gebruiker? Of omdat uw gebruiker vreest dat hij de stroom moet betalen van zijn bedrijfswagen?

  Download uw brochure
 • De mobiliteit van morgen

  Audi A3 Sportback e-tron
 • Onmiskenbaar een Audi A3 Sportback, maar voorzien van eigen designkenmerken. Hij heeft een specifieke grille, oogt dynamisch en elegant en onderhuids schuilt de techniek van een bijtellingsvriendelijke plugin-hybride. De aandrijving verenigt de efficiency van de nieuwste 1.4 TFSI met het enorme koppel en de permanente power van een elektromotor. Die levert zelfstandig 330 Nm en het systeemvermogen komt uit op 150 kW (204 pk). Het systeemkoppel bedraagt 350 Nm. Forse getallen, behalve voor het ECE-normverbruik, want dat blijft steken bij 1,5 liter per 100 kilometer.

  Ontdek meer
 • Ontdek het gebruiksgemak van de Audi A3 Sportback e-tron in de online training. U komt meer te weten over het ophalen van uw nieuwe auto bij de dealer, de eerste rit, het laden van de accu, woon-werkverkeer en naar een vakantiebestemming rijden. Tot slot is er een optionele kennistest over alle items.

  Ontdek meer
 • De voordelen van elektrisch rijden, niet de nadelen. De Audi A3 Sportback e-tron is de eerste premium compacte middenklasser met standaard plugin-hybride aandrijving. De combinatie van toonaangevende TFSI-technologie en een elektromotor maakt een ECE-brandstofverbruik mogelijk van slechts 1,5 l/100 km met een emissie van slechts 37-39 g CO2/km (gemiddeld).

  Ontdek meer
 • Verkort de oplaadtijd Niet de vrije tijd
  600x300_AA3_E-TRON_161006.jpg

  Veel slimme oplossingen zorgen ervoor dat met de Audi A3 Sportback e-tron de stap naar elektrisch rijden verrassend klein is. Met de Smart Wallbox, bij een publiek laadpunt of met de industriestekker is de auto in 2,25 uur volledig op te laden. Met een huishoudstekker duurt dit 3,45 uur. Uw Audi-dealer adviseert u graag over de beste mogelijkheden voor uw situatie.

Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.