Audi A3 Sportback g-tron > Audi A3 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
A3 Sportback g-tron

Audi A3 Sportback g-tron

Compacte topklasse met een unieke aandrijving
De Audi A3 Sportback g-tron.

Gecombineerd brandstofverbruik*: WLTP: 6,4-6,7 l/100 km (NEDC: 3,5 kg/100 km (CNG))
Gecombineerde CO₂-uitstoot*: WLTP: 114-121 g/km (NEDC: 95-96 g/km (CNG))
Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Dynamisch rijden met moderne technologieën en een progressieve designtaal: de Audi A3 Sportback g-tron is de perfecte begeleider voor uw dagelijkse ritten. En die aandrijving op aardgas bent u in een wip gewend.

Voor dit model is momenteel geen nieuwe bestelling mogelijk, maar we hebben er wel nog een aantal in voorraad.

Niet zomaar een motor

Met de Audi A3 Sportback g-tron kiest u voor veelzijdigheid op het hoogste niveau. En dankzij de aandrijving op aardgas ontdekt u in ons succesnummer uit de Audi A3 familie meteen hoe sportiviteit een zuinige rijstijl niet in de weg hoeft te staan. In uw dagelijkse leven hoeft u amper iets te veranderen – behalve tijdens het tanken. U kunt met uw Audi A3 Sportback g-tron tanken in ieder CNG-tankstation. De tanks zijn gemaakt van een uiterst licht materiaal en bevinden zich om ruimte uit te sparen onder de bagagevloer. Wanneer de gastank leeg is, schakelt de auto automatisch over op benzine, zonder dat u het merkt.

Audi A3 Sportback g-tron achterkant
Meer over de aandrijving

Sportief onderweg

Het vermogen van de Audi A3 Sportback g-tron wordt geleverd door een 1.5 liter TFSI-motor die 96 kW (131 pk) produceert en in 9,4 seconden van 0 naar 100 km/u gaat. De topsnelheid is 211 km/u. Het optionele progressieve stuursysteem doet wonderen voor de rijdynamiek: op kronkelige landweggetjes kost het u bijvoorbeeld veel minder moeite om de bochten te nemen.

Audi A3 Sportback g-tron

Atletische uitstraling

De expressieve lijnen verlenen de Audi A3 Sportback g-tron een uitgesproken sportief karakter. De lange wielbasis en de korte overhang vooraan zetten de evenwichtige proporties en het compacte ontwerp in de verf. Het grote Singleframe-rooster vooraan springt meteen in het oog en vormt een opvallend geheel met de koplampen en zijdelingse luchtinlaten.

Audi A3 Sportback g-tron

Stap in en geniet

Het interieur van uw Audi A3 Sportback g-tron is niet alleen uitgerust met kwaliteitsmaterialen en praktische instrumenten, maar springt er ook uit door zijn hoge mate aan comfort. Neem plaats in de optionele sportzetels. Opvallende zijdelingse steunen verbeteren uw stabiele zithouding tijdens het bochtenwerk. Met onze verschillende optionele uitrustingspakketten geeft u uw Audi A3 Sportback g-tron een individuele toets.

Interieur van de Audi A3 Sportback g-tron

Belangrijke informatie

Recht voor u op het instrumentenbord ziet u niet alleen de standaardgegevens zoals snelheid, toerental, tijd en temperatuur, maar ook twee brandstofmeters, waaronder die voor de CNG-tank. Bijkomende informatie en gegevens haalt u uit de optionele MMI navigation plus met MMI touch, die zich ook recht in uw gezichtsveld bevindt.

Audi virtual cockpit Audi A3 Sportback g-tron
Meer over het bedieningsconcept en infotainment

Zien en gezien worden

Voor de lichttechnologie van de Audi A3 Sportback g-tron kunt u kiezen voor het optionele all-inpakket met Audi Matrix-ledkoplampen en dynamische richtingaanwijzers voor- en achteraan. Zowel de koplampen als de richtingaanwijzers garanderen een maximale zichtbaarheid.

Voorkant van de Audi A3 Sportback g-tron
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw concessiehouder voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.