De nieuwe Audi A3 Sportback > Audi A3 > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
De nieuwe Audi A3 Sportback

De nieuwe Audi A3 Sportback

Meer geconnecteerd, meer dynamiek, meer rijplezier

De nieuwe Audi A3 Sportback komt eraan.

Binnenkort is het zover: het moment om kennis te maken met de gloednieuwe Audi A3 Sportback.

De vierde generatie van het succesmodel biedt u tal van gesofisticeerde Audi connect features, die het u onderweg meer dan ooit comfortabel maken. Standaard DAB radio, de deuren openen met uw Androïd smartphone, een bericht dicteren, … Het zijn maar een aantal voorbeelden van extra's die zijn ontwikkeld om uw ritten nog vlotter te laten verlopen.

De nieuwkomer pakt uit met een dynamisch rijgedrag en een aantrekkelijk motorenaanbod. Kenmerken die zijn leiderspositie in het segment van de compacte premiumwagens bevestigen, waardoor u steevast geniet van ongeëvenaard rijplezier.

De dynamiek van de grondlegger van dit segment komt extra tot uiting in het adembenemende koetswerkdesign. U herkent de Audi A3 Sportback meteen aan zijn opvallende, zeshoekige singleframe radiatorrooster, het typische profiel en de volledig herwerkte achtersteven. Ook in het interieur wacht u een volledig vernieuwde binnenruimte, met digitale aanraakschermen en een stijlvolle middenconsole.

Blijft u graag op de hoogte van de lancering van dit nieuwe model? Schrijf u dan meteen in voor onze nieuwsbrief en hou zeker ook onze sociale media in het oog.