S3 Cabriolet > Audi A3 > Audi België

Geniet van de vrijheid.
De Audi S3 Cabriolet.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,6–8,3 l/100km (NEDC*: 7,3–7,1 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 195–188 g/km (NEDC*: 165–162 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Ontsnap met de Audi S3 Cabriolet aan uw dagelijkse beslommeringen en geniet van autorijden in de open lucht. Ook met gesloten dak beleeft u dankzij de 221 kW (300 pk) tweeliter TFSI-motor een dynamische rijstijl.

Download alle
00:00 | 00:00
  • Met deze opvallende voorkant maakt u een sterke indruk in de spiegels van uw voorligger.

  • De optionele Audi Matrix-ledkoplampen zijn een knap staaltje design met innovatieve techniek.

  • Vier verchroomde uitlaatsierstukken vormen het sportieve slotakkoord van de Audi S3 Cabriolet.

  • Dak open en rijden maar: geniet in de Audi S3 Cabriolet van de natuur.

  • De optioneel verkrijgbare rode remklauwen benadrukken de sportieve uitstraling van de Audi S3 Cabriolet.

  • De grote luchtinlaten aan de voorkant verwijzen naar de krachtige motor van de Audi S3 Cabriolet.

  • De deurlijsten met aluminium en S-logo zijn standaard in de Audi S3 Cabriolet.

  • In de Audi S3 Cabriolet is het multifunctionele sportstuur standaard en de Audi virtual cockpit optioneel.

  • Een versterker met 680 Watt aan vermogen, twaalf luidsprekers en twee basboxen verwennen u met een unieke geluidsbeleving.

Een kwestie van seconden

Een druk op de knop en slechts tien seconden later is de volautomatisch bediende kap van de Audi S3 Cabriolet volledig geopend. Openen en sluiten kan ook tijdens het rijden met een snelheid tot 50 km/u. Bij hogere snelheid vermindert u met het optionele elektrisch bedienbare windschot de luchtwervelingen in het interieur. Als alternatief voor het volledig automatische cabrioletdak is er de akoestische variant met dikkere isolatielaag. Daardoor wordt het toch al lage ruisniveau binnenin nog verder verlaagd.

Design Audi S3 Sportback Cabriolet

Voel de sportiviteit

Profiteer van de standaard sportophanging waarmee uw Audi S3 Cabriolet aan de weg kleeft. Het eveneens standaard elektromechanische progressieve stuursysteem verhoogt het rijcomfort. Vooral in de stad en tijdens het manoeuvreren hoeft u minder aan het stuur te draaien. In krappe bochten voelt u dat de Audi S3 Cabriolet nog wendbaarder is.

Audi A3 S3 Cabriolet

Volg uw eigen smaak

Naast de brede waaier aan standaardfuncties en -technologieën bieden we u ook de mogelijkheid om het interieur van uw Audi S3 Cabriolet met behulp van speciale uitrustingspacks helemaal aan uw eigen wensen aan te passen. Met het pack Audi Design Selection Express Red krijgen verschillende elementen kleurrijke toetsen, zoals de ventilatorroostertjes op het instrumentenbord, de vloermatten en onderdelen van de sportzetels.

Interieurdesign

Overzichtelijk

De cockpit van de Audi S3 Cabriolet is uw controlecentrum: intelligente technologieën geven u belangrijke informatie. De topuitvoering van het infotainmentsysteem, de MMI Navigation plus met MMI touch, bestuurt u met een centrale bedieningsknop, waarvan het touchpad zelfs uw handschrift herkent. U hebt een overzicht van alle informatie in de optionele Audi virtual cockpit. En met het standaard multifunctiestuur krijgt u eenvoudig toegang tot alle instellingen.

Cockpit Audi S3 Sportback Cabriolet
Meer over bediening en infotainment

Dat geeft vertrouwen

Dankzij het grote aanbod aan rij-assistentiesystemen doorkruist u in de Audi S3 Cabriolet de stad en het hele land nog veiliger. Audi side assist waarschuwt u met een LED-lampje voor voertuigen in uw blinde hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/u om de auto binnen de lijntjes te houden door middel van subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent met surroundweergave van obstakels en een achteruitrijcamera.

*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.