Audi exclusive > A4 allroad quattro > Audi A4 > Audi België

Uw Audi A4 allroad quattro

  • 1920x600_A4_allroad_exclusive_Ascariblau.jpg
1920x600_A4_allroad_exclusive_Ascariblau.jpg

Audi exclusive voor de Audi A4 allroad quattro

Met Audi exclusive. Maak van uw Audi A4 allroad quattro een unieke wagen, die net zo onderscheidend is als uzelf, dankzij Audi exclusive. Met specifieke inlegplaatjes, gekleurd leder en een à la carte-koetswerkkleur uit een ruim assortiment. Geheel volgens uw eigen wensen.

Elegantie heeft vele facetten.

Elegantie ontstaat niet gewoon uit de som van details of een willekeurige combinatie van stof en leder. Elegantie creëer je door specifieke kleuren en materialen van de hoogste kwaliteit zorgvuldig op elkaar af te stemmen. Alleen dan komt ieder detail tot zijn recht.

A la carte-koetswerkkleuren Audi exclusive

1920x1080_A4_allroad_exclusive_Ascariblau.jpg
Audi A4 allroad quattro met persoonlijke koetswerkkleur Audi exclusive in ascariblauw

Je hebt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. Grijp die met beide handen en kies uw geheel persoonlijke koetswerkkleur uit het uitgebreide kleurenaanbod van Audi exclusive. Dit zijn enkele kleurvoorbeelden:

Houd er rekening mee dat de hier afgebeelde koetswerkkleuren mogelijk niet verkrijgbaar zijn voor het door u gewenste model. Neem contact op met uw Audi-verdeler om te weten te komen of een bepaalde kleur verkrijgbaar is voor het door u gewenste model.

Lederuitrustingen Audi exclusive

Leder is een uniek natuurproduct. De aanraking van leder ontspant, en zorgt tegelijkertijd voor een bijzondere rijervaring. De aanblik van leder is telkens weer een lust voor het oog: het zachte oppervlak lijkt te schitteren in het licht. De zetels in uw Audi worden dankzij leder in exclusief comfort getransformeerd.

Andere interieuruitrusting

Decoratieve inlegplaatjes

Je vindt nauwelijks een ander materiaal dat zoveel sfeer schept als hout. Wanneer je met een vinger over een inlegplaatje met fijne poriën strijkt, voel je naast het exclusieve en hoogwaardige karakter, ook vooral de tijd en moeite die in een dergelijke uitrusting wordt gestoken.

Uitrustingskenmerken - Highlights Audi exclusive

Audi exclusive is een als optie verkrijgbaar aanbod van Audi Sport GmbH. Voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen kunt u terecht bij uw Audi-verdeler.