Audi A5 Cabriolet > Audi A5 > Audi België
 • stage_exterior_front.jpg
Audi A5 cabrio 2019

Audi A5 Cabriolet

Vrijheid op vier wielen.
De Audi A5 Cabriolet.

Dat unieke moment waarop u achter het stuur het gevoel krijgt dat u lééft. Wanneer u niet slechts overleeft, maar echt leeft - wanneer u routine omruilt voor het buitengewone, compromissen omruilt voor intensiteit. Dat is het moment waarvoor de Audi A5 Cabriolet is gemaakt. Van de verlengde motorkap en de scherp afgetekende schouderlijn tot het nieuw ontworpen akoestische dak - De Audi A5 Cabriolet is pure fascinatie tot in de kleinste details.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Dankzij het gemakkelijk te bedienen systeem opent u het dak in 15 seconden. In 18 seconden is het weer dicht.

 • Geef uw reis dat ietsje meer: de nieuwe Audi A5 Cabriolet.

 • Tot vier mensen kunnen meegenieten van het rijplezier in de Audi A5 Cabriolet.

 • Stap in en laat u overtuigen: het nieuwe interieurdesign biedt zowel bestuurder als passagiers meer ruimte.

 • Het design van de Audi A5 Cabriolet met zijn ranke lijnen is ongeëvenaard.

 • De horizontale lijnen achteraan benadrukken de breedte.

 • Het standaard akoestische dak opent en sluit u met één druk op de knop.

 • Zelfs tot een snelheid van 50 km/u.

 • Geniet van de wind in uw haren!

 • Stap in en laat u overtuigen door het nieuwe interieurdesign. Microfoontjes in de veiligheidsgordel verbeteren de geluidskwaliteit tijdens het bellen, zelfs met het dak open.

Specificaties van de Audi A5 Cabriolet

Koffervolume

380

liter

Dak opent in

15

seconden

Rijassistentiesystemen

30

(tot)

Achterkant Audi A5 Cabrio

Perfect in vorm

Het onderstel heeft de hoogste torsie in zijn klasse en is toch een van de lichtste in zijn segment. Dat maakt de Audi A5 Cabriolet even comfortabel als veilig zonder in te boeten op wat écht telt: onvervalst rijplezier.

Audi A5 cabrio 2019 design
Meer over het exterieur

Uw Audi is uniek

Maak uw Audi A5 Cabriolet uniek door te kiezen voor geselecteerde houtsoorten, kleurrijk leder en een afwerkingskleur die u zelf kiest uit het brede palet van het Audi exclusive-gamma.

Interieur Audi A5 Cabriolet
Ontdek meer over het individuele interieur en Audi exclusive

De toekomst binnen handbereik

Met de optionele Audi virtual cockpit kiest u zelf welke belangrijke gegevens over uw Audi en uw rijstijl u bekijkt. De optionele Audi MMI Navigation plus met MMI touch maakt navigeren nog intuïtiever en eenvoudiger.

Cockpit Audi A5 Cabriolet
Meer over de infotainment- en assistentiesystemen

Een visie van vrijheid en sportiviteit

Bij het ontwerpen van de nieuwe Audi A5 Cabriolet volgden de ontwerpers de slanke lijnen van de Coupé. De platte achterkant met derde remlicht in de sierlijst van het dakcompartiment benadrukt het sportieve karakter van de auto, net als de korte overhangen en de verlengde motorkap met 'power dome' over de hele voorkant van de wagen.

Audi A5 cabriolet 2019 in wit
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.