Audi A5 Coupé > Audi A5 > Audi België

Buitengewoner, sportiever, opvallender

Sportiviteit ontmoet elegantie. De Audi A5 Coupé verlegt de norm. Het markante design werd gemoderniseerd en verder verfijnd. De nieuw ontworpen voorpartij met de optionele Audi Matrix-ledkoplampen heeft zelfs in stilstand een dynamisch effect. Ook technisch is de sportcoupé state of the art: Naast de nieuwe carrosserie maakt de Audi A5 indruk met een compleet nieuw ontwikkeld onderstel, krachtige aandrijftechnologieën en innovatieve infotainmentuitrustingen en bijstandssystemen.

Audi A5 Coupe in blauw

De uitrustingslijnen van de A5 Coupé

In de Audi A5 Coupé is voldoende ruimte voor eigen ideeën. Zo kunt u hem bijvoorbeeld personaliseren met de uitrustingslijnen Design en Sport. Met de lijn A5 Design plaatst u elegante accenten, onder meer met het singleframe-radiatorrooster in titaniumzwart met lamellen in chroom, en extra differentiëringen in het interieur. De Audi design selection omvat bijzondere materialen en kleuren voor het interieur. De lijn A5 Sport legt de nadruk op het dynamische aspect, bijvoorbeeld met eindpijpsierstukken in chroom, de in koetswerkkleur gelakte diffusor of het optionele S line-sportpakket.

Audi connect

De optionele MMI Navigatie plus brengt automatisch Audi connect en de nieuwe Audi connect-e-SIM, een vast in de auto geïnstalleerde simkaart, mee aan boord. Zo wordt de Audi A5 Coupé via het LTE-netwerk met het internet verbonden. Bovendien kan als optie het pakket Audi connect emergency & service worden gekozen, dat diensten omvat als een automatische noodoproep bij een ongeval en een remote-functie. Met behulp van de MMI connect-app kunnen functies als het ontgrendelen van de wagen of het oproepen van de parkeerpositie met een smartphone worden uitgevoerd.

Cockpit Audi A5

Sfeerverlichting

Hoogwaardige materialen en stoffen in de meest uiteenlopende kleuren scheppen een feel-good-sfeer in het interieur. De horizontale architectuur creëert een uitgesproken ruimtegevoel. Desgewenst zet de sfeerverlichting het interieur met 30 instelbare kleuren op gepaste wijze in scène. De horizontale architectuur van het instrumentenpaneel en het doorlopende langwerpige ventilatierooster creëren een uitgesproken ruimtegevoel.

Interieur Audi A5
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.