Audi A5 Sportback > Audi A5 > Audi België

Hoofd en hart.
De Audi A5 Sportback.

Sportieve elegantie hoeft niet in de weg te staan van functionaliteit: de Audi A5 Sportback combineert sportieve avant-garde met een ongeëvenaard ruimtegevoel en comfort. Geavanceerde technologieën en innovatieve assistentiesystemen staan in voor de veiligheid zodat u zich kunt concentreren op het rijplezier.

Download alle
00:00 | 00:00
 • Met zijn krachtige silhouet met vloeiende lijnen is de nieuwe Audi A5 Sportback ook nog eens prachtig om te zien.

 • De Audi A5 Sportback combineert elegantie met een ruimtelijke functionaliteit.

 • De kenmerkende golvende schouderlijn is hier nog meer genuanceerd dan bij zijn voorganger en creëert een fascinerend spel van licht en donker.

 • Zelfs de achterkant heeft precieze lijnen die uitlopen in de karakteristieke achterrand.

 • De optionele Audi Matrix-ledkoplampen staan in voor een uiterst adaptieve lichtverdeling en vallen bovendien op door hun aantrekkelijke en herkenbare design.

 • Het optionele glazen panoramadak kan volledig worden geopend zodat het zonlicht kan binnenstromen.

 • Het optionele Bang & Olufsen Sound System met 3D-sound.

 • Op aanvraag kan de sfeerverlichting het interieur verlichten met 30 instelbare tinten - zo past het interieur van uw Audi steeds bij uw humeur.

 • Videos

  De Audi A5 Sportback - gemaakt met gevoel.

Comfortabel en verbluffend ruim

De ruime koffer van de Audi A5 Sportback kan 480 liter bagage herbergen. In- en uitladen gaat probleemloos dankzij de elektrisch bediende achterklep die standaard is en de optionele sensorbediening. Optioneel is een achterbank met drie volwaardige zitplaatsen beschikbaar.

Elegant & sportief

De golvende schouderlijn, die met zijn driedimensionale design nu nog meer genuanceerd is dan bij zijn voorganger, geeft de Audi A5 Sportback een elegantie waar de emoties vanaf spatten. Het resultaat is een fascinerend spel van licht en schaduw. De sterke lijnen boven de wielbogen beklemtonen de quattro-genen. De achterkant valt op door zijn horizontale en erg precieze designlijn. De lange achterklep loopt uit in een karakteristieke rand.

Audi A5 Sportback in grijs
Meer over het exterieur

Een klassebak zonder compromissen

Van de ergonomisch vormgegeven sportzetels tot het optionele, onderaan afgeplatte, lederen S line sportstuur met driespakig design en multifunctie plus: in het interieur komen al uw dromen uit - zelfs het kleinste detail ontsnapt niet aan de aandacht.

Audi A5 Sportback interieur en bekleding
Ontdek meer over het individuele interieur en Audi exclusive

De toekomst binnen handbereik

Altijd mee: navigatie, infotainment of Audi connect services - de optionele Audi virtual cockpit toont alle informatie die van belang is voor de bestuurder op twee verschillende schermen. Met kleine of grote symbolen. Eenvoudig te bedienen met een druk op de knop op het stuur. Met de optionele Audi smartphone-interface integreert u bovendien de gegevens van uw smartphone in uw Audi.

Audi A5 Sportback cockpit
Meer over de infotainment- en assistentiesystemen

Helder als daglicht

Het optionele glazen panoramadak kan volledig worden geopend zodat het zonlicht kan binnenstromen.

A5 Sportback 2019
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.