Packs > Audi A5 Sportback > Audi A5 > Audi België

Uw Audi A5 Sportback

Saloncondities 2019

Onze promoties zijn niet inbegrepen in deze configurator.
Configureer uw Audi naar uw wensen en ga snel langs bij uw Audi verdeler in de buurt.
Dankzij uw unieke configuratiecode kan hij u een erg voordelig aanbod doen. Ontdek al onze condities

Keuze van uitvoering

A5 Sportback

A5 Sportback

Begin met het individualiseren van uw wagen: met aantrekkelijke opties verleent u uw wagen een eigen karakter, zowel vanbuiten als vanbinnen.
A5 Sportback Sport

A5 Sportback Sport

Toon u van uw sportieve kant: met uitrustingselementen die het temperament van uw Audi A5 Sportback Sport op indrukwekkende wijze beklemtonen. Een aantal exterieurdetails wijzen al op uitstekende prestaties. En in het interieur scheppen bepaalde opties een tastbare sportwagensfeer.
A5 Sportback Design

A5 Sportback Design

Een geslaagd samenspel van vele hoogwaardige details: pas uw eigen ideeën toe op het ontwerp van uw Audi A5 Sportback, en plaats met de lijn A5 Sportback Design opvallende accenten die uw persoonlijkheid weerspiegelen.

Uitvoeringen en packs

S line

S line

S line exterior

1.984,40 EUR

Audi design selection

Audi Design Selection

Uitrustingspakketten

Black Edition

3.310,00 EUR

Pack Business

2.900,01 EUR

Pack Business Plus

5.250,00 EUR

Pack Sport

2.650,00 EUR

Pack Technology

1.800,00 EUR

Audi exclusive

Pack design zwart/oranje Audi exclusive

Shadow look

659,45 EUR
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.