Een Audi RS 6 Avant performance kopen? | Audi België
Vooraanzicht Audi RS 6 Avant performance

RS 6 Avant performance

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 289–277 g/km (WLTP)

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,7–12,2 l/100km (WLTP)

Audi RS 6 Avant performance

Performance in één oogopslag

Voel en hoor een uitzonderlijke rijervaring. Met de krachtigste RS 6-motor tot nu toe in de nieuwe Audi RS 6 Avant performance². Performance is an attitude.

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 12,7 –12,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹,²: WLTP: 289–277 g/km

Cijfers Audi RS 6 Avant performance²

Vermogen

463

kW

Acceleratie

3.4

s

Koppel (maximum)

850

Nm

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 12,7 –12,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹,²: WLTP: 289–277 g/km

Spannend optreden

De Audi RS 6 Avant performance² voegt een indrukwekkende dynamiek toe aan uw dagelijks leven. Het RS plus sportonderstel met Dynamic Ride Control (DRC) en het optionele RS plus dynamic pakket, met verhoogde topsnelheid tot 305 km/u (gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 12,7 –12,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹,²: WLTP: 289–277 g/km) zorgen voor gecontroleerd rijplezier.

RS over de hele lijn

De krachtigere performanceversie van de Audi RS 6 Avant¹ komt het best tot zijn recht met het optionele stylingpakket in mat carbon met bijpassende buitenspiegels en nieuwe lichtmetalen 22-inchwielen.

Gericht op pure sportiviteit

Het interieurdesign onderstreept het vooruitstrevende karakter van de Audi RS 6 Avant performance². Laat u inspireren door RS performance-specifieke designhighlights.

Onmiskenbaarder. Met Audi exclusive⁴

Maak uw Audi RS 6 Avant performance² inspirerend uniek - zo onmiskenbaar als u bent - met Audi exclusive⁴. Met gekleurde borduursels voor stoelen en RS-vloermatten, gekleurd leder en individuele lakafwerking uit een groot aantal kleuren. Precies zoals u het wilt.

Creëer unieke exemplaren

Combineer verschillende opties met elkaar om de verscheidenheid en individualiseringsmogelijkheden van Audi exclusive⁴ te ervaren. Voor een bijzonder interactieve ervaring activeert u de 3D-weergave door op de 3D-knop te klikken.

Audi RS 6 Avant

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 12,7 –12,2 l/100km

Gemiddelde CO2 emissie¹,²: WLTP: 289–277 g/km.

Verander de kleur van het interieur
Verander de secundaire kleur van het interieur
Verander de kleur van de stiksels
Verander de buitenkleur

Streamen met ingebouwde Apple Music⁵

Geniet van de ultieme muziekervaring in de wagen met Apple Music⁵. Stream naadloos meer dan 100 miljoen nummers zonder advertenties, rechtstreeks vanaf het ingebouwde display van uw wagen. Beluister uw favoriete muziek, ontdek meer nummers die bij u passen, krijg toegang tot uw bibliotheek en zoek makkelijk naar artiesten, nummers, albums en afspeellijsten.

Apple Music in de Audi RS 6 Avant performance

Opmerking: De illustratie is van de Audi Berline⁶.

Duik in een virtuele wereld

Neem plaats achterin, zet de VR-headset op en geniet van een bijzondere ervaring. Audi introduceert virtual reality-entertainment van holoride²⁴ in uw wagen. Deze innovatieve technologie combineert rijbewegingen met virtuele werelden. Als uw Audi een bocht neemt, voelt u dat op de achterbank. Maar de richtingsverandering merkt u ook visueel, bijvoorbeeld doordat ook het 3D-ruimteschip dat u ziet in uw VR-headset een bocht neemt.

Mensen die VR-games spelen met holoride
Dynamisch zijaanzicht van de Audi RS 7 Sportback performance

Audi RS 7 Sportback performance

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,5–12,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 284–273 g/km Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.

1
De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
RS 6 Avant performance: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,5–12,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 284–273 g/km Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
3
Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal dat is gemaakt is van gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
4
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op https://www.nl.audi.be/be/web/nl/audi-exclusive.html voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
5
Voor informatie over beschikbaarheid, neem contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van de optionele uitrusting Audi connect navigatie & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is landspecifiek. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
6
A6 Berline: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6–4,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 171–114 g/km. Het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn afhankelijk van de gebruikte band/wielenset.
7
Afhankelijk van beschikbaarheid in elk land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
8
Het gebruik van de holoride-technologie is beperkt tot de tweede zitrij. Het gebruik van een 3D VR-headset tijdens de reis: - is uitsluitend toegestaan voor passagiers op de tweede zitrij in de zijzitplaatsen - is toegestaan voor personen langer dan 1,5 meter - is alleen toegestaan als de persoon die de 3D VR-headset gebruikt met een volledig gestrekte arm (inclusief gestrekte vingers) niet bij een object voor hem (bijv. de achterkant van de voorzetel) kan komen - is alleen toegestaan als de nodige veiligheidsvoorzieningen (bijv. montagevoorziening) aan de 3D VR-headset zijn bevestigd Verdere informatie over het holoride-systeem is te vinden op www.holoride.com.