Een Audi RS 6 Avant performance kopen? | Audi België
Vooraanzicht Audi RS 6 Avant performance

RS 6 Avant performance

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 289–277 g/km (WLTP)

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 12,7–12,2 l/100km (WLTP)

Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Audi RS 6 Avant performance

Performance in één oogopslag

Voel en hoor een uitzonderlijke rijervaring. Met de krachtigste RS 6-motor tot nu toe in de nieuwe Audi RS 6 Avant performance². Performance is an attitude.

Gecombineerd brandstofverbruik¹,²: 12,7 –12,2 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹,²: WLTP: 289–277 g/km

Vermogen

463

kW

Acceleratie

3.4

s

Koppel (maximum)

850

Nm

Apple Music in de Audi RS 6 Avant performance

Opmerking: De illustratie is van de Audi Berline⁶.

Mensen die VR-games spelen met holoride
Dynamisch zijaanzicht van de Audi RS 7 Sportback performance

Audi RS 7 Sportback performance

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,5–12,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 284–273 g/km Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.

1
De CO₂-uitstoot en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
RS 6 Avant performance: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,5–12,0 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 284–273 g/km Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
3
Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal dat is gemaakt is van gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
4
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of kijk op https://www.nl.audi.be/be/web/nl/audi-exclusive.html voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
5
Voor informatie over beschikbaarheid, neem contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van de optionele uitrusting Audi connect navigatie & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is landspecifiek. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
6
A6 Berline: Gecombineerd brandstofverbruik¹: 7,6–4,3 l/100km | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 171–114 g/km. Het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot zijn afhankelijk van de gebruikte band/wielenset.
7
Afhankelijk van beschikbaarheid in elk land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
8
Het gebruik van de holoride-technologie is beperkt tot de tweede zitrij. Het gebruik van een 3D VR-headset tijdens de reis: - is uitsluitend toegestaan voor passagiers op de tweede zitrij in de zijzitplaatsen - is toegestaan voor personen langer dan 1,5 meter - is alleen toegestaan als de persoon die de 3D VR-headset gebruikt met een volledig gestrekte arm (inclusief gestrekte vingers) niet bij een object voor hem (bijv. de achterkant van de voorzetel) kan komen - is alleen toegestaan als de nodige veiligheidsvoorzieningen (bijv. montagevoorziening) aan de 3D VR-headset zijn bevestigd Verdere informatie over het holoride-systeem is te vinden op www.holoride.com.