Motor > Audi RS 6 Avant > Audi België

Uw Audi RS 6 Avant

Lenteactie

Onze promoties zijn niet inbegrepen in deze configurator.
Configureer uw Audi naar uw wensen en ga snel langs bij uw Audi verdeler in de buurt.
Dankzij uw unieke configuratiecode kan hij u een erg voordelig aanbod doen. Ontdek al onze condities

Motor

1 op een totaal aantal van 1 motor(en)

4.0 TFSI
4.0 TFSI quattro tiptronic
118.410,00 EUR
  • 3993 cm3
  • 9,6 l/100 km
  • 223 g/km
  • 412 kW (560 PK)
Legende
  • Cylinderinhoud
  • Brandstofverbruik
  • CO2 uitstoot
  • PK
Geen motor gevonden.

Geen motoren gevonden voor deze brandstof in combinatie met de gekozen uitrusting.

De TFSI-motor van de Audi RS 6 Avant
256x144_ARS7_141001.jpg
Dankzij de uitmuntende pk/gewichtsverhouding rijdt de vernieuwde Audi RS 6 Avant uiterst dynamisch. De 412 kW (560 pk) sterke 4.0 V8 TFSI is goed voor een acceleratie van 0 naar 100 km/h in slechts 3,9 seconden.
256x144_ARS6_D_10075_1.jpg
De RS 6 is niet alleen onweerstaanbaar qua dynamiek, hij is ook efficiënt. Audicilinder op aanvraag schakelt vier van de acht cilinders uit als ze niet gebruikt worden, zonder dat u hier iets van merkt. De motor loopt nog steeds soepel en krachtig, maar verbruikt minder energie en vermindert dus de uitstoot.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.