Een Audi A7 Sportback TFSI e kopen? | Audi België
Audi A7 Sportback TFSI e

Audi A7 Sportback TFSI e

Elegant en efficiënt.
De Audi A7 Sportback TFSI e.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: 2,1–1,8 l/100 km - stroomverbruik: 16,6 - 18,1 kWh/100 km | Gemiddelde CO2 emissie¹: 48–40 g/km

Met zijn elegante, coupéachtige silhouet trekt de A7 Sportback TFSI e alle aandacht. Zijn innovatieve plug-inhybride technologie laat er dan weer geen twijfel over bestaan: u maakt een uitstekende keuze.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-a7-sportback-tfsi-e-exterior-AA7_TFSIe_191001_2.jpg
1920x1080-audi-a7-sportback-tfsi-e-exterior-AA7_TFSIe_191001_2.jpg
  • De Audi A7 Sportback TFSI e valt op door zijn emotionele design, sportieve karakter en baanbrekende rijconcept.

  • Het coupéachtige silhouet van de Audi A7 Sportback TFSI e springt in het oog van opzij.

  • Met de myAudi App³ kunt u de accu- en actieradiusstatus controleren, het laadproces starten en laad- en verbruiksstatistieken bekijken.

  • Net zoals de andere modellen in het gamma is de Audi A7 Sportback TFSI e voorzien van een opvallende, doorlopende lichtstrip aan de achterzijde.

  • In de 55 TFSI e quattro-variant (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,4 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,9-16,9 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36–32 g/km) accelereert de Audi A7 Sportback e-tron in slechts 5,7 seconden van 0 naar 100 km/u.

  • Met zijn elegante lijnen en evenwichtige proporties belichaamt de Audi A7 Sportback TFSI e perfect de designtaal van de premium Audi modellen.

  • Dankzij een volledig elektrische actieradius van ca. 61–69 kilometer (WLTP)¹ kunt u lokaal emissievrij rijden.

  • Op de standaard Audi virtual cockpit recht voor u – en de standaard MMI navigation plus met MMI touch response – kunt u gemakkelijk de laadtoestand van de batterij, het resterende elektrische rijbereik en andere informatie over de wagen in het oog houden.

  • Het dynamische karakter van de Audi A7 Sportback TFSI e herkent u ook in het interieur, bijvoorbeeld met de standaard sportstoelen voorin in de 55 TFSI e quattro-variant (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,4 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,9-16,9 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36-32 g/km).

Laadsituatie Audi A7 Sportback TFSI e

Gedreven door innovatie

In de 50 TFSI e quattro-variant levert de combinatie van de elektromotor en de krachtige 2,0-liter TFSI-motor (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,4 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,9-16,9 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36–32 g/km) een systeemvermogen van 220 kW; in de 55 TFSI e quattro-variant (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6-1,5 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,9-17,3 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36–34 g/km) levert hij een systeemvermogen van 270 kW.

Meer weten
Audi A7 Sportback 55 TFSI e quattro in cijfers

Volledig elektrische actieradius

≈ 61–66

km*

Acceleratie

5.7

s**

0 tot 100 km/u

Systeemvermogen

270

kW**

(367 pk)

*
Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 19” tot 20” velgen.
**
Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6-1,5 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,9-17,3 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36-34 g/km.

Thuis opladen

Het standaard e-tron laadsysteem compact regelt het proces voor thuis opladen. Het bestaat uit een bedieningseenheid met een voertuigaansluitkabel en twee verschillende netaansluitkabels (met huishoudelijke en industriële connectoren).

Thuis opladen Audi A7 Sportback TFSI e
 
Openbaar opladen Audi A7 Sportback TFSI e
 

Openbaar opladen

Geniet van de voordelen van de e-tron Charging Service⁴: meer dan 260.000 laadpunten in 26 Europese landen, individuele tarieven voor stadspendelaars en frequente reizigers, intelligente routebegeleiding en een overzicht van al uw laadoperaties en facturen.

Efficiënt rijden

Dankzij de elektromotor kunt u met de Audi A7 Sportback TFSI e de meeste van uw dagelijkse ritten volledig elektrisch afleggen – tot ongeveer 61-69 kilometer³ (WLTP). De standaard efficiency assist⁵ gebruikt routegegevens uit de navigatiedatabase om de rijsituatie te evalueren en de juiste keuze te maken tussen uitrollen met uitgeschakelde motor, of energie terugwinnen.

Dynamische foto van de Audi A7 Sportback TFSI e in vooraanzicht

De juiste modus kiezen

U kunt met vier verschillende rijmodi bepalen welk type aandrijving de Audi A7 Sportback TFSI e gebruikt: volledig elektrisch rijden (EV), voornamelijk de verbrandingsmotor gebruiken om de acculading te behouden voor een toekomstige elektrische rit (Hold) of de acculading verhogen (Charge)⁶, of een efficiënt samenspel van beide motoren (Hybrid).

Opmerking: Het hier getoonde scherm is van de Audi Q5 TFSI e.

EV-modus Audi A7 Sportback TFSI e

Informatieschermen met meerdere functies

De standaard Audi virtual cockpit recht voor u toont een on-demand weergave in hoge resolutie van de belangrijkste voertuiginformatie, waaronder hybridespecifieke gegevens zoals de laadstatus van de batterij en de resterende elektrische autonomie.

Audi virtual cockpit van de Audi A7 Sportback TFSI e

Elegant ontwerp

De diepe schouderlijn verlaagt het visuele zwaartepunt van de Audi A7 Sportback TFSI e. De naar achteren omhoog lopende vensterlijn straalt pure dynamiek uit.

Bovenaanzicht Audi A7 Sportback TFSI e

Het interieur: sportief, comfortabel, functioneel

Het interieur van de 55 TFSI e quattro-variant (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6-1,5 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,9-17,3 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36–34 g/km) wordt standaard geleverd met een aantal sportieve elementen, waaronder sportzetels voorin met S-logo. Die bieden een stevige zithouding en 4-voudig elektrisch verstelbare rugondersteuning. Bovendien kunnen de zetels vooraan ook manueel versteld worden. Creëer een extra aangename sfeer in beide varianten van de Audi A7 Sportback TFSI e, bijvoorbeeld met het optionele sfeerverlichtingspack of het optionele luchtkwaliteitspack.

Zijaanzicht achter Audi A7 Sportback TFSI e

Sportief design

Het S line exterieurpakket, met S-specifieke voor- en achterbumpers met S line-specifieke inzetstukken in honingraatstructuur, wordt standaard geleverd bij de 55 TFSI e quattro-variant (brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6-1,5 l/100 km; Elektrisch stroomverbruik gecombineerd¹: 17,9-17,3 kWh/100 km; CO₂-emissie gecombineerd¹: 36-34 g/km). Dat geldt ook voor de sportophanging, die de auto 10 millimeter verlaagt in vergelijking met de standaardophanging.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Afhankelijk van landspecifieke verkrijgbaarheid. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende App Store. U moet vooraf registreren op www.audi.com/myaudi.
3
Elektrische actieradius gecombineerd volgens WLTP, voor 19” tot 20” velgen.
4
Ga naar https://e-tron.charging-service.audi/web/audi-be voor meer informatie over de e-tron Charging Service.
5
Let op: de systemen werken slechts binnen bepaalde grenzen en dienen louter ter ondersteuning van de bestuurder. De bestuurder blijft echter als enige verantwoordelijk voor het besturen van de wagen en moet te allen tijde aandachtig blijven.
6
Kan leiden tot een verhoogd brandstofverbruik.