Audi A7 Sportback TFSI e | Audi België

Gemiddelde CO2 emissie{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 48–40 g/km

Gemiddeld brandstofverbruik{ft_nemo-fn_eec-global-disclaimer}: 2,1–1,8 l/100 km - stroomverbruik: 16,6 - 18,1 kWh/100 km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 36–25 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 1,6–1,1 l/100 km (WLTP); Stroomverbruik¹: 21,2–18,9 kWh/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

Elektrisch rijbereik

61–69

km²,¹¹

Acceleratie (0 tot 100 km/u)

5.7

s¹¹

Systeemvermogen

270

kW¹¹

Zijkant van de Audi A7 Sportback TFSI e

Elegant en efficiënt

De combinatie van een luxueuze coupé en een innovatieve plug-in hybride. Dat is de Audi A7 Sportback TFSI e.

Audi sfeerverlichting in de cockpitAudi sfeerverlichting in de cockpit

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

 • L-stage.png
  Audi plug-in hybrides: alles wat u moet weten
  Meer weten
 • egt_2021_2336_previewImage.jpg
  Audi News - altijd een stapje voor

  Schrijf u in op de Audi nieuwsbrief en blijf op de hoogte van Al het nieuws uit het Audi universum en de beste aanbiedingen in het gamma.

  Schrijf u in op de nieuwsbrief
Audi A7 Sportback TFSI e

Audi A7 Sportback

Gemiddeld brandstofverbruik*: 8,4–5,2 l/100kmGemiddelde CO₂ emissie*: WLTP: 190–136 g/km

Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 203–137 g/km (WLTP); Gecombineerd brandstofverbruik¹: 9,0–5,2 l/100 km (WLTP). Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP, en niet volgens NEDC, beschikbaar.

¹De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Gecombineerd elektrisch rijbereik volgens WLTP, voor velgen van 18 tot 20 inch.
³Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,1 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 21,2–18,9 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 36–25 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
⁴Brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,3 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 21,2–19,9 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 36–30 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en uitstootwaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar. ​3
⁵Kan leiden tot een hoger brandstofverbruik.
⁶Laadcapaciteit is afhankelijk van de meegeleverde industriële connector en marktspecifieke netstroomkarakteristieken.
⁷Verkrijgbaar bij Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).
⁸De vermelde waarden gelden uitsluitend voor de Audi A7 Sportback 55 TFSI e: brandstofverbruik gecombineerd¹: 1,6–1,3 l/100 km; Stroomverbruik gecombineerd¹: 21,2–19,9 kWh/100 km; CO₂-uitstoot gecombineerd¹: 36–30 g/km. Voor het voertuig zijn alleen verbruiks- en emissiewaarden volgens WLTP en niet volgens NEDC beschikbaar.
⁹De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen een meerprijs.
¹⁰De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk.
Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw. Deze webpagina is gebaseerd op informatie voor de Duitse markt. Voor de juiste prijzen in België en andere landen raadpleegt u de myAudi-app. Om uw auto in de myAudi-app aan te melden, heeft u het voertuigidentificatienummer nodig. Abonnementen kunnen afgesloten worden vanaf 01/01/2023.
¹¹Voor informatie over beschikbaarheid neemt u best contact op met uw Audi verdeler. Apple en alle gerelateerde logo's zijn handelsmerken van Apple Inc. of haar dochterondernemingen. Apple Music maakt deel uit van Audi connect navigation & infotainment. De algemene beschikbaarheid van Apple Music is afhankelijk van het land. Een data-abonnement en een account bij Apple Music zijn vereist. Hierdoor kunnen extra kosten ontstaan. Apple Music behoudt zich het recht voor om de service op elk moment te deactiveren. Neem voor meer informatie contact op met uw Audi verdeler.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹³Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.