Motoren > S8 TFSI > Audi A8 > Audi België

Uw Audi S8 TFSI

Configureer uw Audi

Configureer uw Audi naar uw wensen en ga snel langs bij uw Audi verdeler in de buurt.
Dankzij uw unieke configuratiecode kan hij u een erg voordelig aanbod doen.

Motoren

1 op een totaal aantal van 1 motor(en)

Meer

S8 TFSI quattro tiptronic

138.180,00 EUR

 • 3,8 s
 • WLTP*: 271–261 g/km (NEDC*: 260–258 g/km)
 • WLTP*: 11,9–11,5 l/100km (NEDC*: 11,4–11,3 l/100 km)
 • 3996 cm3
 • 420 kW (571 PK)
 • 250 km/h

Geen motor gevonden.

Geen motoren gevonden voor deze brandstof in combinatie met de gekozen uitrusting.

Legende

 • Acceleratie
 • Gemiddelde CO‌2 emissie
 • Gemiddeld brandstofverbruik
 • Cylinderinhoud
 • PK
 • Max. snelheid
256x144_ADIV_131344_19_9PZ.jpg

TFSI® – indrukwekkend en soeverein

Audi TFSI-motoren hebben een bijzonder hoge compressieverhouding. Het resultaat: uitmuntende efficiency en optimale prestaties. Door cilinderinhoud te vervangen door druklading zijn de motoren fors kleiner en lichter, terwijl de dynamiek als vanouds indrukwekkend is. De krachtopbouw zal u vanuit stilstand overtuigen.
256x144_ADIV_131345_A.jpg

Audi cylinder on demand – intelligent en innovatief

Ook cilinderkoppen kunnen slim zijn. Audi cylinder on demand bewijst het. In het deellastgebied schakelen vier van de acht cilinders van de TFSI-motor automatisch uit. Dat helpt om het brandstofverbruik te verlagen en de emissies te verminderen. Het omschakelen is niet merkbaar en beïnvloedt ook de rijdynamiek niet.
256x144_QA8_L_131002.jpg

quattro® – permanent en variabel

Grip houden op de weg, omdat de aandrijfkrachten permanent over alle vier de wielen richting asfalt gaan. Via het middendifferentieel variabel geregeld, afhankelijk van de situatie. Met quattro rijstabiliteit, dynamiek en agiliteit op een nieuwe manier beleven en over- en onderstuur tegengaan. Voor meer tractie en betere voortstuwing. Elk traject de baas zijn. Het eigen doel steeds voor ogen hebben. In bochten. Op rechte stukken. Op elke ondergrond. Het optionele sportdifferentieel zorgt daarbij voor nog meer rijdynamiek.
256x144_ASON1151018_tiptronic.jpg

tiptronic® – dynamisch en comfortabel

De 8-traps automatische transmissie met dynamisch schakelprogramma (DSP) zorgt voor sneller schakelen zonder voelbare trekkrachtonderbreking.
Let op, geld lenen kost ook geld.

Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten.De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.