Een Audi RS e-tron GT performance kopen? | Audi België

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,7–20,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

Vermogen in Launch Control-modus tot

680

kW¹

Acceleratie (0-100 km/u) in Launch Control-modus tot

2.5

Topsnelheid

250

km/h

De meest intense Audi ooit gebouwd.

De nieuwe Audi RS e-tron GT performance³: het eerste volledig elektrische RS performance model en tegelijkertijd de krachtigste Audi seriewagen tot nog toe - gerealiseerd in het mooiste Gran Turismo-design.

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,7–20,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

Dynamiek die aan alle verwachtingen voldoet.

De quattro-vierwielaandrijving en de actieve ophanging⁴ geven de wagen de adembenemende dynamiek van een sportwagen. Dankzij electric Torque Vectoring wordt er een variabel koppel geleverd aan de aandrijfwielen op de achteras, naargelang de behoefte. Dit zorgt achteraan voor een hoge wendbaarheid in bochten.

Bereik tot

592

km¹⁹

Laadcapaciteit van 10% tot 80% in ongeveer

18

min⁷

met maximaal DC-laadvermogen tot 320 kW⁶

Maximaal DC-laadvermogen

320

kW⁷

Adembenemend performant.

Zijn indrukwekkende prestaties merkt u ook tijdens het opladen. De maximale laadcapaciteit kan al worden bereikt bij lage temperaturen. De nieuwe, nog stabielere laadcurve maakt van snelladen een heuse belevenis.

Energiek en performant.

De optionele lakkleur Bedfordgroen metaalkleur⁴ en aankleding met mat carbon Camouflage zijn exclusief voorbehouden aan de Audi RS e-tron GT performance³. Het carbon met een matte afwerking oogt bijzonder sportief. Een fraai voorbeeld is het donkergekleurde carbondak.

Performant tot in het kleinste detail.

Sierlijsten in sportief chroom vanadium, inlegwerk in mat carbon camouflage⁴ en het RS performance designpakket⁴ met fijne nappalederen bekleding en sierlijsten en contrasterende stiksels in serpentine groen zijn exclusief voor de Audi RS e-tron GT performance³.

Audi RS e-tron performance GT

Sportiviteit zonder compromissen: Het sportstuur in Dinamica¹³ microvezel, diepzwart en met donkere Audi-ringen heeft twee bedieningssatellieten voor push-to-pass en het selecteren van de Audi drive select modus. Honingraatpatroon en contrasterende stiksels in serpentine groen⁴ sieren de sportzetels pro⁴ in geperforeerd ledercombinatie.

Audi digital services.

Verheug u op een volledig verbonden interieur en ontdek de wereld van digitalisering in uw wagen. Ervaar een breed scala aan digitale mogelijkheden en fantastisch infotainment met onder andere Audi connect, functions on demand en de Audi Application Store¹⁴. Uw myAudi-account geeft u rechtstreeks toegang tot alle digitale diensten van Audi. Het is uw sleutel tot de Audi klantomgeving - en tot de myAudi app¹², waarmee u vele voertuigfuncties kunt beheren en bedienen.

Audi MMI system

Audi connect.

De ultieme verbinding. Rechtstreeks vanaf het internet. De innovatieve Audi connect services maken het dagelijks leven eenvoudiger en helpen u bij uw reisplanning.

Opmerking: Het beeld toont de Audi RS e-tron GT⁸.

Audi Application Store Youtube

Audi Application Store¹⁴.

Gebruik populaire apps zoals Spotify of YouTube rechtstreeks via de MMI van uw wagen – zonder omweg via uw smartphone.

Opmerking: Het beeld toont de Audi RS e-tron GT⁸.

Thema's

Thema's¹⁶,¹⁷

Fascinerende foto's of beroemde filmhelden: koop gewoon uw favoriete foto in uw myAudi-app¹² onder Thema's¹⁶,¹⁷ en stel deze in als achtergrondafbeelding op de MMI.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Ontdek iets unieks - Audi exclusive¹⁸.

Maak uw Audi RS e-tron GT performance³ even uniek als u zelf.

RS e-tron GT

RS e-tron GT

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,4–21,1 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

S e-tron GT

S e-tron GT

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,7–20,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

¹De opgegeven CO₂-uitstoot en verbruikswaarden zijn slechts indicatief. De waarden voor een specifieke voertuigconfiguratie kunnen afwijken van die op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering. Dit verschil kan ook invloed hebben op sociale en fiscale kosten volgens de geldende wetgeving. Neem contact op met uw dealer voor gedetailleerde informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²Door fysieke omstandigheden kan het vermogen in de Launch Control-modus voor de opgegeven acceleratiewaarde herhaaldelijk worden opgeroepen, maar niet zo vaak als achtereenvolgens nodig is.
³Audi RS e-tron GT performance: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,7–20,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.
⁴De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁵Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
⁶Lichtmetalen velgen met glans gedraaide of glans gefreesde afwerking en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt bij winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen is het velgoppervlak niet voldoende beschermd tegen corrosie voor dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of vergelijkbare producten.
⁷De oplaadtijd van de accu, de maximale gelijkstroom-oplaadcapaciteit bij HPC-oplaadstations (High Power Charging) en de actieradius van de accu zijn berekend volgens DIN 70080 en kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig), stroombeschikbaarheid bij het oplaadpunt, laadtoestand en veroudering van de batterij. Het laadvermogen daalt naarmate de laadtoestand toeneemt. Laadverliezen zijn meegerekend.
⁸Audi RS e-tron GT: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,4–21,1 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.
⁹Een bestaand contract met Audi charging is vereist om de functie te activeren. De service kan vervolgens geactiveerd worden via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt ‘over the air’ verzonden naar de geselecteerde wagen die Plug & Charge ondersteunt.

De service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie is - net als Audi charging - in Europa beschikbaar in de landen België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Voorlopig is de dienst in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De service zal op landspecifieke basis uitgebreid worden naar andere laadpaalbeheerders (CPO's). In de Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van Plug & Charge beschikbaar bij oplaadstations met Plug & Charge functie die worden beheerd door Electrify America.
¹⁰De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk. Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
¹¹Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment. Afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
¹²Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
¹³Dinamica microvezel is een ademend microvezelmateriaal, vervaardigd met een aandeel gerecycleerde polyestervezels en verwerkt PET.
¹⁴Amazon, Alexa and all related logos are trademarks of Amazon.com, Inc. or its affiliates. Use of Amazon Music can lead to additional costs. The Amazon Alexa app is available only in the following countries: Germany, Austria, UK, Ireland, France, Spain, Italy, USA, Canada, Mexico, Australia and New Zealand. An Amazon account is required for use. Amazon is responsible for the functions and content of Amazon Alexa. Certain Alexa functions are dependent on smart home technology. The system language of MMI navigation plus with MMI touch response must be set to a language supported by Amazon Alexa integration. Please contact your Audi partner for further information on availability. The provision of access to Amazon Alexa is the responsibility of Amazon and can be guaranteed for no more than 3 years after purchase of the vehicle. Audio streaming via Alexa requires a paid data plan from an Audi partner.
¹⁵Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment evenals van de Audi Application Store en smartphone-interface (optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs).
¹⁶Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁷Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment.
¹⁸Audi exclusive is een optie die tegen meerprijs verkrijgbaar is bij Audi Sport GmbH.
¹⁹Het rijbereik varieert van 527-598 kilometer, afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig.
²⁰Neem contact op met uw Audi verdeler voor informatie over beschikbaarheid.