Audi RS e-tron GT prijzen & condities | Audi België

Audi RS e-tron GT. Een aanbod voor wie méér verwacht.

Meer power, meer sportiviteit, meer luxe. Het is de essentie van de Audi RS e-tron GT, een wagen die prestaties levert die op elk vlak verbluffend zijn.

Als u nu kiest voor deze 100% elektrische wagen, dan krijgt u nóg meer. Maak kennis met het Audi e-tron GT VIP-programma, geldig tot 30 november 2023 .

 • equipement-1920x1080.jpg
  VIP-aanbod 1:
  Exclusieve uitrusting voor uw wagen

  Rust uw nieuwe Audi RS e-tron GT uit naar wens, dankzij een voucher t.w.v. € 6.500¹ incl. btw. Ideaal om bijvoorbeeld uw interieur te personaliseren met de talloze Audi exclusive mogelijkheden.

  Download uw voucher
 • chauffeur-1920x1080.jpg
  VIP-aanbod 2:
  Laat u rondrijden door uw privéchauffeur

  Een shuttle naar de luchthaven, een ontspannen rit naar uw meeting, met het gezin naar zee zonder parkeerstress? Laat uw Audi RS e-tron GT gerust even aan de kant staan: uw privéchauffeur staat voor u klaar, dankzij een Mobility voucher t.w.v. € 1.815 incl. btw.

  Ontdek deze service
 • champagne-1920x1080.jpg
  VIP-aanbod 3:
  Ga op roadtrip naar de Champagnestreek

  De ideale bestemming om de ontvangst van uw nieuwe Audi RS e-tron GT te vieren? Wat dacht u van een sfeervolle roadtrip naar de Champagnestreek t.w.v. € 1.450 incl. btw? U geniet er van een overnachting voor twee personen in een 4 sterrenhotel in de buurt van Reims, een diner én een bezoek aan het domein van Laurent-Perrier.

 • renting-1920x1080.jpg
  VIP-aanbod 4:
  Geniet van een interessante financiële renting

  Audi Financial Services biedt u op dit moment een bijzonder interessante financiële renting voor uw Audi RS e-tron GT, met een aankoopoptie tot 35% en een voorschot van 15%.

  Neem contact op met uw verdeler
Audi RS e-tron GT met € 10.000 stockbonus*

Audi RS e-tron GT met € 10.000 stockbonus*

Geniet t.e.m. 30 november van uitzonderlijke condities op snel leverbare Audi RS e-tron GT stockwagens.**

Geniet van deze uitzonderlijke aanbieding
*
De Stock Deals bonus is geldig zolang de wagen is ingeschreven en geleverd uiterlijk op 30 november 2023. Kan worden gecombineerd met alle lopende acties, met uitzondering van de bonus voor de Audi A5 cabriolet, de bonus voor de Audi A8 TFSI e en het Audi e-tron GT VIP-programma.
**
Niet cumuleerbaar met het Audi e-tron GT VIP-programma
Audi Q4 e-tron & Q4 Sportback e-tron

Herfstactie
Tot en met 30 november 2023

Een korting op een EDI laadstation²,³ of een Audi Electric Bonus²?

U kiest voor een 100% elektrische Audi? Uitstekende keuze! Om u te belonen, schenkt Audi u een extra voordeel: € 1.300 korting (excl. btw) op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of een Audi Electric Bonus t.w.v. € 750 (incl. btw).

 • BMS_private-lease_1920x1080.jpg
  Private Lease

  Met Private Lease van Volkswagen D'Ieteren Finance genieten alle particuliere Audi klanten van de voordelen die gewoonlijk voorbehouden zijn aan professionals.
  - Een vast bedrag per maand inclusief diensten à la carte.
  - Geen administratieve verplichtingen meer die gepaard gaan met de aankoop, het onderhoud of de wederverkoop van een voertuig.
  - Een nieuw voertuig bij elke contractverlenging

  Geniet van dit aanbod
 • Financial_service_2020.jpg
  Audi Financial Services
  Voor particulieren

  Private Lease, klassieke financiering of verzekering? Bekijk alle financiële diensten voor particulieren.

  Ontdek onze services
 • DIE00057_BMSLP_1920x1080_financialprofessionals_1920x1080.jpg
  Audi Financial Services
  Voor professionals

  Leasing, renting, of verhuur op lange termijn. Kies voor de financieringsformule die het best past bij uw bedrijf.

  Ontdek onze services
1
Geldig op voorwaarde dat in totaal voor een minimumbedrag van € 30.000 incl. btw aan opties wordt gekozen.
2
Bij aankoop van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi heeft u de keuze tussen een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI of de Audi Electric Bonus. Beide opties zijn onderling niet combineerbaar. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting.
3
Het aanbod voor een korting op een intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2023. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 1 november en 30 november 2023 (inbegrepen). Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) Sportback e-tron, Audi e-tron GT). Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Audi België behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal EDI laadstation per natuurlijke persoon/rechtspersoon.