Een Audi S e-tron GT kopen? | Audi België

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,0–19,7 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

Rijbereik tot

609

km¹⁹

Herladen bereik van

280

km

10 min¹

Laadcapaciteit van 10% tot 80% in ongeveer

18

min¹

met maximaal DC-laadvermogen tot 320 kW¹

De meest intense Audi ooit gebouwd.

De nieuwe Audi S e-tron GT²: Het krachtigste Audi S-model verenigt de kracht en schoonheid van een volledig elektrische Gran Turismo met een groot rijbereik, hoge oplaadcapaciteit en opwindende rijdynamiek.

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,0–19,7 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

Performant, ook tijdens het laden.

Ontdek ook zijn indrukwekkende prestaties tijdens het opladen. De maximale laadcapaciteit tot 320 kW¹ kan al bij lage temperaturen bereikt worden. De nieuwe, nog stabielere laadcurve maakt van snelladen een heuse belevenis.

Vermogen in Launch Control modus tot

500

kW⁹

Acceleratie (0 tot 100 km/u) in Launch Control modus

3,4

s⁹

Batterijcapaciteit (net)

97

kWh⁹

Genieten van élke bocht.

De quattro-vierwielaandrijving en de actieve ophanging⁵ geven de wagen de adembenemende dynamiek van een sportwagen. Dankzij electric Torque Vectoring er een variabel koppel geleverd aan de aandrijfwielen op de achteras, naargelang de behoefte. Dit zorgt achteraan voor een hoge wendbaarheid in bochten.

Energieke esthetiek.

De Audi S e-tron GT³ heeft een vlak silhouet met lange wielbasis en opvallend S-design. De koetswerkkleur floretzilver metaalkleur benadrukt de krachtige vorm en de proporties van een Gran Turismo.

Sportief tot in het kleinste detail.

De op de bestuurder gerichte indeling van de cockpit, het stuurwiel met zijn sportieve contouren en de sportzetels voorin met verlicht S-logo geven het interieur de uitstraling van een sportwagen.

Interieur

Pole position: De sportzetels plus bieden zijdelingse steun in bochten en zijn in de stoffen Cascade-uitvoering⁵ deels vervaardigd uit gerecycleerde vezels. Het verlichte S-logo onder de hoofdsteun en de contrasterende stiksels in oranje maken van de zetels absolute blikvangers - net zoals het stuurwiel dat aan de boven- en onderkant is afgeplat.

Audi digital services.

Verheug u op een volledig verbonden interieur en ontdek de wereld van digitalisering in uw wagen. Ervaar een breed scala aan digitale mogelijkheden en fantastisch infotainment met onder andere Audi connect, functions on demand en de Audi Application Store¹⁴. Uw myAudi-account geeft u rechtstreeks toegang tot alle digitale diensten van Audi. Het is uw sleutel tot de Audi klantomgeving - en tot de myAudi app¹³, waarmee u vele voertuigfuncties kunt beheren en bedienen.

Audi MMI system

Audi connect.

De ultieme verbinding. Rechtstreeks vanaf het internet. De innovatieve Audi connect services maken het dagelijks leven eenvoudiger en helpen u bij uw reisplanning.

Opmerking: Het beeld toont de Audi RS e-tron GT²⁰.

Functions on Demand

Functions on demand

Met functions on demand biedt Audi zijn klanten nog meer flexibiliteit bij het kiezen van uitrustingselementen. Tal van functies kunnen op ieder moment worden toegevoegd. Dankzij de myAudi-app⁸ verloopt het kiezen van functies intuïtief en snel.

Thema's

Thema's¹⁵,¹⁶

Fascinerende foto's of beroemde filmhelden: koop gewoon uw favoriete foto in uw myAudi-app¹³ onder Thema's¹⁵,¹⁶ en stel deze in als achtergrondafbeelding op de MMI.

Opmerking: Het beeld toont de Audi A6 Avant. Achtergrond in de MMI: © Thomas Hoepker - Magnum Photos

Ontdek iets unieks – Audi exclusive¹⁷.

Maak uw Audi S e-tron GT² inspirerend eigenzinnig - net zo uniek als u zelf.

RS e-tron GT performance

RS e-tron GT performance

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,7–20,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

RS e-tron GT

RS e-tron GT

Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,4–21,1 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.

¹De opgegeven CO₂-uitstoot en verbruikswaarden zijn slechts indicatief. De waarden voor een specifieke voertuigconfiguratie kunnen afwijken van die op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering. Dit verschil kan ook invloed hebben op sociale en fiscale kosten volgens de geldende wetgeving. Neem contact op met uw dealer voor gedetailleerde informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
²De oplaadtijd van de accu, de maximale gelijkstroom-oplaadcapaciteit bij HPC-oplaadstations (High Power Charging) en de actieradius van de accu zijn berekend volgens DIN 70080 en kunnen variëren afhankelijk van een aantal factoren, waaronder omgevingstemperatuur en batterijtemperatuur, het gebruik van andere landspecifieke connectoren, gebruik van de voorconditioneringsfunctie (b.v. op afstand bedienbare airconditioning van het voertuig), stroombeschikbaarheid bij het oplaadpunt, laadtoestand en veroudering van de batterij. Het laadvermogen daalt naarmate de laadtoestand toeneemt. Laadverliezen zijn inbegrepen.
³Audi S e-tron GT: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,0–19,7 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.
⁴Een bestaand contract met Audi charging is vereist om de functie te activeren. De service kan vervolgens geactiveerd worden via de myAudi-app en het bijbehorende elektronische Plug & Charge-certificaat voor het gebruik van de service wordt ‘over the air’ verzonden naar de geselecteerde auto die Plug & Charge ondersteunt.

De service voor het gebruik van de Plug & Charge-functie is - net als Audi charging - in Europa beschikbaar in de landen België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zweden. Voorlopig is de dienst in de genoemde Europese landen alleen beschikbaar bij laadstations in het IONITY-netwerk met Plug & Charge-functie. De service zal op landspecifieke basis uitgebreid worden naar andere laadpaalbeheerders (CPO's). In de Noord-Amerikaanse markten (NAR) is de service voor het gebruik van Plug & Charge beschikbaar bij oplaadstations met Plug & Charge functie die worden beheerd door Electrify America.
⁵De vermelde uitrusting is optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
⁶De getoonde laadtarieven en de laadpas zijn afkomstig van Volkswagen Group Charging GmbH (Elli). De tarieven gelden met een myAudi-account en de myAudi-app. In de myAudi-app moeten de volledig elektrische Audi (op basis van voertuigidentificatienummer) en een hoofdgebruiker zijn vastgelegd. Het abonnement heeft een vaste looptijd van 12 maanden en zal automatisch verlopen na deze periode. Het verbreken van het contract tijdens de looptijd van het abonnement is niet mogelijk. Afhankelijk van het mobiele telefoonabonnement kunnen extra kosten afgerekend worden.
⁷Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment. Afhankelijk van landspecifieke beschikbaarheid. De huidige compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem is te vinden in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op www.my.audi.com is vereist.
⁸Afhankelijk van beschikbaarheid in het land. De actuele compatibiliteit van het iOS/Android-besturingssysteem vindt u in de beschrijving van de myAudi-app in de betreffende app store. Voorafgaande registratie op https://my.audi.com/ is vereist.
⁹Onder bepaalde fysieke omstandigheden kan het vermogen in de Launch Control-modus voor de opgegeven acceleratiewaarde herhaaldelijk worden opgeroepen, maar niet zo vaak als achtereenvolgens nodig is.
¹⁰De opgegeven netto energiecapaciteit van de batterij is een afgeronde waarde voor de batterij, ongeacht het voertuig. Dit wordt bepaald met een constant belastingsprofiel onder gedefinieerde randvoorwaarden en houdt rekening met het volledige bereik van de accucapaciteit die in het voertuig kan gebruikt worden tot het voertuig tot stilstand komt. De werkelijke ontladingsenergie kan hiervan afwijken omdat deze afhankelijk is van het specifieke rijprofiel en de accutemperatuur.
¹¹Audi RS e-tron GT performance: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,7–20,8 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.
¹²Product uit het Audi Sport GmbH gamma.
¹³Onderdeel van de Audi Application Store en smartphone-interface, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs. Een myAudi-account en een dataverbinding zijn vereist om de apps te kunnen gebruiken.
¹⁴Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment evenals de Audi Application Store en smartphone-interface, optioneel verkrijgbaar tegen meerprijs.
¹⁵Afhankelijk van beschikbaarheid in het land.
¹⁶Onderdeel van Audi connect navigatie & infotainment.
¹⁷Audi exclusive is als optie tegen een meerprijs verkrijgbaar bij Audi Sport GmbH.
¹⁸De actieradius varieert tussen 565-609 kilometer, afhankelijk van de geselecteerde uitrusting van het voertuig.
¹⁹Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.
²⁰Audi RS e-tron GT: Stroomverbruik (gecombineerd¹) in kWh/100 km: 18,4–21,1 (WLTP); Gecombineerde CO₂-uitstoot¹: 0 g/km (WLTP); CO₂-emissieklasse (gecombineerd): A.