De Audi e-tron > Audi e-tron quattro > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi e-tron
Audi e-tron quattro
Concept

De Audi e-tron.
Welkom in een nieuw tijdperk.

De Audi e-tron, de allereerste 100% elektrische SUV van Audi, verschijnt eind 2018 op onze wegen. Het conceptmodel geeft u al een waarheidsgetrouwe indruk van de wagen die de categorie van de sportieve SUV’s zal herdefiniëren. De highlights: een krachtige 100% elektrische aandrijving die tot 370 kW (500 pk) ontwikkelt, een autonomie van meer dan 500 km, een opmerkelijke aerodynamica en talloze innovatieve designelementen.

Elke rit is geladen met plezier.
Drie elektrische motoren drijven de Audi e-tron aan. Samen ontwikkelen ze een vermogen van 320 kW, en met de Boost functie zelfs tot 370 kW en 800 Nm koppel. Het resultaat is verbluffend: een sprint van 0 naar 100 km/u in slechts 4,6 seconden en een elektronisch begrensde topsnelheid van 210 km/u.
Solar Roof. Meer genieten, meer bereik.

Het panoramische glazen dak van de Audi e-tron zorgt niet alleen voor een sublieme lichtinval. Fotovoltaïsche cellen in het dak wekken energie op voor o.a. de airco en de zetelverwarming, wat op zijn beurt zorgt voor extra rijbereik.

Download alle
00:00 | 00:00
Neem plaats in de toekomst.
Scherpe lijnen en heldere vormen resulteren in een bijzonder vooruitstrevend en sfeervol interieur. Alle nuttige informatie wordt weergegeven op het interactieve OLED touchscreen, terwijl u op een natuurlijke manier met de wagen communiceert via de intelligente spraakbediening.
Opladen waar u wenst.

De oplaadmogelijkheden zijn legio. Thuis kan dat via een klassiek stopcontact (220 V) of een Audi Wallbox, op voorwaarde dat u over een industrieel stopcontact beschikt. In veel bedrijven kan het al via laadpalen. En ook in steden en langs grote wegen vindt u vandaag steeds meer snelladers en laadpalen. Het aantal zal in de toekomst zonder twijfel exponentieel toenemen. IONITY – Pan-Europees High-Power Charging-netwerk maakt e-mobiliteit mogelijk voor lange afstanden.

Meer info ? Klik hier
00:00 | 00:00
Specificaties

4,6

s

Van 0 tot 100 km/u in

500

km

Elektrisch rijbereik

370

kW

Max. vermogen

Audi e-tron Sportback

Maak ook kennis met de Audi e-tron Sportback concept.

Eén en al sportiviteit, en dat 100% elektrisch. De Audi e-tron Sportback geeft duurzaam rijden een nieuwe dynamiek.

Ontdekken