Ontdekken > Audi e-tron sportback > e-tron > Audi België

Ontdekken

  • Audi e-tron sportback

    e-tron-sportback-header-2.jpg

Audi e-tron sportback

e-tron-sportback-header-2.jpg

De Audi e-tron sportback. Geladen met emotie.

De wereld verandert, net als onze mobiliteit. Laat u daarom in vervoering brengen door de mobiliteit van morgen. De Audi e-tron Sportback − die gelanceerd wordt in 2019 − maakt 100% elektrisch rijden niet alleen duurzaam, maar ook uitermate opwindend.

Specificaties

4,5

s

Van 0 tot 100 km/u in

500

km

Elektrisch rijbereik

320

kW

Max. vermogen

Elke rit is geladen met plezier.

De Audi e-tron Sportback concept geeft elektrisch rijden een nieuwe dimensie. Accelereren van 0 tot 100 km/u doet hij in slechts 4,5 seconden, bij een maximumvermogen van 320 kW (in Boost zelfs tot 370 kW). Sportieve rijprestaties combineert hij perfect met een hoog comfort én een maximale actieradius van 500 km. Perfect dus voor dagelijks gebruik, en zoveel meer.

De toekomst ziet er schitterend uit.

Zeker als u het design van de Audi e-tron Sportback bekijkt. Zijn gespierde vlakken en aflopende daklijn stralen één en al sportiviteit en dynamiek uit. De verlichte ringen van het Audi-logo en de virtuele zijspiegels zorgen hierbij voor bijzondere designaccenten.
Download alle
00:00 | 00:00
Opladen waar u wenst.

De oplaadmogelijkheden zijn legio. Thuis kan dat via een klassiek stopcontact (220 V) of een Audi Wallbox, op voorwaarde dat u over een industrieel stopcontact beschikt. In veel bedrijven kan het al via laadpalen. En ook in steden en langs grote wegen vindt u vandaag steeds meer snelladers en laadpalen. Het aantal zal in de toekomst zonder twijfel exponentieel toenemen. IONITY – Pan-Europees High-Power Charging-netwerk maakt e-mobiliteit mogelijk voor lange afstanden.

Meer info ? Klik hier
00:00 | 00:00

Reserveer hem nu.

Uw Audi e-tron Sportback kunt u vandaag al reserveren. U betaalt hierbij € 2.000, waardoor u de wagens als een van de eersten kunt configureren.

Maak ook kennis met de Audi e-tron.

De allereerste 100% elektrische SUV van Audi zal de categorie van de sportieve SUV’s herdefiniëren.

Ontdekken