Audi gaat de duurzame weg op. > e-tron > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Elektrische auto SUV Audi e-tron

De Audi e-tron in wereldpremière.

De krachtige elektrische SUV met de nieuwe generatie quattro-aandrijving

Het begin van een nieuw tijdperk

Nul emissie met 100 procent elektrische wagens: het leek een ambitieus plan van Audi enkele jaren terug. Nu zijn we zo ver. Met een puur elektrische Audi die straks de weg opgaat en 3 conceptmodellen achter de hand, zijn we 100 procent startklaar voor een milieuvriendelijke mobiliteit.

De eerste elektrische Audi is de voorbode van een volledig nieuwe productlijn bij Audi. Tegen 2025 zal één op de drie Audi's elektrisch zijn, en mag u meer dan 20 volledig of gedeeltelijk elektrische modellen in het gamma verwachten.

Van SUV tot Sportback.

Van SUV tot Sportback.

De 100 procent elektrische SUV van Audi blaast de categorie van de sportieve SUV's nieuw leven in. De puur elektrische Sportback bewijst binnenkort dat duurzaamheid niet saai hoeft te zijn, maar opwindend en geladen met emotie.

Bekijk onze elektrische wagens >

De impact van elektrisch rijden.

Audi schakelt een versnelling hoger in het ontwikkelen van elektrische wagens. Maar waarom zou u voor een elektrische Audi kiezen?

De eerste testrit lonkt.

Mis uw afspraak met de toekomst niet.

Neem voorsprong en reserveer vandaag al een Audi e-tron Sportback concept. Configureer en bestel zo de wagen als een van de eersten.

Reserveer hem nu