00:00 | 00:00

Audi Quintessentially

Sinds de oprichting in 2000 is Quintessentially gestaag uitgegroeid tot de wereldwijde leider op het vlak van conciërgediensten. Met hooggekwalificeerde teams in de 60 belangrijkste steden overal ter wereld biedt Quintessentially een ware service op maat aan zijn leden.

Als lid kunt u niet alleen tijd maar ook geld winnen, dankzij de vele voordelen die een netwerk van partners u biedt. U krijgt bevoorrechte toegang tot de meest exclusieve evenementen, uitverkochte concerten, sportwedstrijden en gala’s.

Daarenboven ontvangt u unieke aanbiedingen , zoals gratis upgrades in de prachtigste hotels, kortingen in de mooiste wellnesscentra overal ter wereld of voorrang bij reserveringen in de meest vermaarde restaurants.

Als eigenaar van een Audi Q7, A7, A8, R8 of RS, krijgt u het privilege te genieten van een Quintessentially lidmaatschap van 3 maanden. U ontvangt tal van schitterende aanbiedingen en voordelen, maar kunt vooral ook een beroep doen op de uitzonderlijke service die de Audi Quintessentially Club 365 dagen per jaar en 24 uur op 24 levert, en dat waar ook ter wereld.

U kunt de door u gewenste diensten per e-mail of telefoon aanvragen.
 • Eenvoudige dagelijkse vragen

  Bv. het zoeken van een babysit, een loodgieter, een elektricien… De volledige organisatie van reizen of vervoer, inclusief unieke ervaringen, hotelvoordelen, priority pass of snelle immigratie

 • Ontspanning

  Voorverkoop van tickets en exclusieve toegang tot grote sportevenementen, theatervoorstellingen, concerten, kunstevenementen …

 • Restaurant

  Restaurantaanbevelingen, voorrangsreserveringen en culinaire belevenissen. Viptoegang tot privé- en nachtclubs

 • Spa- en wellnessvoordelen

  Last minute aanvragen en alle andere lifestylewensen.