De SUV's van Audi > De SUV's van Audi > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Modèles Q

De SUV’s van Audi

Het Q-gamma van Audi

De Q-modellen van het merk met de vier ringen verenigen de sportiviteit van een Audi berline met een veelzijdig karakter en een uiterst praktisch interieur. Of het nu gaat om connectiviteit, efficiëntie of rijbijstandssystemen, de SUV’s van Audi bepalen nieuwe normen in hun segment.

Audi Q2

Audi Q2

Een echt karakter. De nieuwe Audi Q2.

De nieuwe Audi Q2 doet zijn intrede – een stadswagen met veel hoeken en kanten, een eigenzinnig karakter met een geheel nieuwe, geometrische vormtaal. Uitgesproken zelfverzekerd en met krachtige TFSI- en TDI-motoren, die 116 tot 190 pk ontwikkelen en optioneel met de permanente vierwielaandrijving quattro kunnen worden gecombineerd. Zijn uitrusting laat niets te wensen over en omvat features die tot nu toe waren voorbehouden voor de hogere klasse. En de connectivity? Ook die is voorbeeldig, met de Audi smartphone interface en de jongste generatie infotainmentsystemen en geluidsinstallaties.

Audi Q3

Audi Q3

Een echte allrounder.
De nieuwe Audi Q3.

De nieuwe Audi Q3 is een gezins-SUV met sterke allround talenten. Deze tweede generatie straalt niet alleen meer zefvertrouwen uit, ze is ook veel praktischer dankzij de overvloedige ruimte, het uitgebreide aanpassingsvermogen en vele handige details. Het achthoekige singleframe radiatorrooster en de brede luchtinlaten zijn kenmerkend voor de robuust ogende voorkant. Ruim en aanpasbaar. Afhankelijk van de positie van de achterzetels en rugleuningen bedraagt de kofferruimte 530 of 675 liter. Met de rugleuningen naar beneden wordt dat 1.525 liter. Daarnaast pakt de nieuwe Audi Q3 uit met een digitale cockpit en een breed MMI-aanraakscherm. Tal van infotainmentopties connecteren deze compacte SUV met zijn omgeving. Nieuwe rijhulpsystemen ondersteunen de bestuurder tijdens lange ritten, in de stad en bij het parkeren. Die verhogen het comfort aanzienlijk, net als de verder geperfectioneerde ophanging.

Audi Q5

Audi Q5

Now is calling! De Audi Q5.

Laat niets aan het toeval over. Deze premium SUV weet meteen te overtuigen met zijn comfort, stijl en dynamiek. Zijn karaktervolle verschijning met krachtige aandrijflijn en toonaangevende technologieën biedt eindeloos veel mogelijkheden. Elke dag weer.

Audi Q8

Audi Q8

Het nieuwe gezicht van de Q-familie:
de Audi Q8.

Een expressief ontwerp, baanbrekende technologie en de kunst om aan de hoogste eisen te voldoen: de nieuwe Audi Q8 combineert alles waar het merk Audi voor staat. Zijn sportieve uitstraling verwijst naar de Ur-quattro, zijn nieuwe achthoekige frame is een duidelijke blik op de toekomst. Het interieur van deze vijfdeurs SUV coupé ademt ruimte en luxe in een altijd geconnecteerde wereld. Van MMI touch response tot spraakbediening: de intelligente besturingssystemen en de hightech navigatie loodsen u naar het digitale tijdperk. Terwijl zijn ophanging en aandrijving van hem een soevereine metgezel maken op elk terrein. Zelfs als u de platgetreden paden verlaat.