Een Audi R8 Coupé 10 performance RWD kopen ? | Audi België
Audi R8 Coupé V10 performance RWD

Audi R8 Coupé V10 performance RWD

Met meer plezier vooruit dankzij achterwielaandrijving

Performance is an attitude

Vermogen

419

kW (570 pk)

Acceleraties (0 – 100 km/u)

3.7

s

Topsnelheid

329

km/u

Alle details over zijn prestaties

1
De CO₂-uitstoot en verbruikscijfers worden louter ter informatie gegeven. Het is mogelijk dat de opgegeven waarden voor een specifieke configuratie van een wagen afwijken van de waarden die op het gelijkvormigheidsattest staan ​​bij aflevering van de wagen. Bovendien zal dit eventuele verschil waarschijnlijk een invloed hebben op de bedragen die verschuldigd zijn volgens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, etc.). Neem contact op met uw verdeler voor alle informatie m.b.t. de fiscaliteit van uw wagen.
2
Audi R8 Coupé V10 performance RWD: gecombineerd brandstofverbruik¹: 12,9 l/100 km; gecombineerde CO₂-uitstoot¹: WLTP: 295-294 g/km.
3
Lichtmetalen velgen met een glanzend gedraaide of glanzend gefreesde afwerking, en gepolijste of gedeeltelijk gepolijste lichtmetalen velgen mogen niet worden gebruikt in winterse wegomstandigheden. Om fabricageredenen heeft het velgoppervlak niet voldoende corrosiebescherming voor een dergelijk gebruik en kan het permanent worden beschadigd door strooizout of andere.
4
Audi exclusive is een optie van Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of bezoek www.audi.be voor gedetailleerde informatie over standaard- en optionele uitrustingen.