Audi R8 Spyder V10 RWD | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi R8 Spyder V10 RWD

Audi R8 Spyder V10 RWD

Vooruitgang zit in ons DNA.
De Audi R8 Spyder V10 RWD.


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Voel en hoor de kracht van de 397 kW (540 pk) V10-middenmotor, vooral bij geopende kap. Dat staat u te wachten in de Audi R8 Spyder V10 RWD² met zuivere achterwielaandrijving.

Performance is an attitude.

Man in front of Audi R8 Spyder RWD

Pure supersportwagenervaring

Het loont echt de moeite om met de kap open te rijden in de Audi R8 Spyder V10 RWD². Een elektrohydraulische aandrijving vouwt de kap weg onder een koolstofvezelversterkte (CFRP) deksel in slechts 20 seconden bij snelheden tot 50 km/u. Net zo makkelijk is het om met één druk op de knop de achterruit in het schutbord in- of uit te schuiven.

Sideview Audi R8 Spyder V10 RWD
High performance in cijfers

Vermogen

397

kW*

(540 pk)

Acceleratie

3.8

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

540

Nm*

Maximum

*

Het hart van de wagen is de V10-motor

De V10-motor met natuurlijke aanzuiging () bevindt zich vlak achter het inzittendencompartiment. Zijn 5.2-liter FSI genereert 397 kW (540 pk) en heeft een maximumkoppel van 540 Nm. Accelereren van 0 tot 100 km/u kan in slechts 3,8 seconden, en de topsnelheid bedraagt 318 km/u.

Rijplezier voor puristen

De Audi R8 Spyder V10 RWD² heeft een zuivere achterwielaandrijving met passief differentieelslot en een speciaal aangepaste RWD-sportophanging. Dankzij het middenmotorconcept met laag zwaartepunt vertoont de wagen een prefecte gewichtsverdeling, waardoor hij zelfs in bochten hoge snelheden aan durft. De stuurbekrachtiging zorgt voor een intensief contact met het wegdek. De R8 Spyder V10 RWD² is standaard uitgerust met 19-duimse aluminiumvelgen; 20-duimse velgen zijn als optie verkrijgbaar.

Side view Audi R8 Spyder V10 RWD

Exclusief en sportief: het interieur

In de Audi R8 Spyder V10 RWD² neemt u plaats in R8-sportzetels met bekleding in optioneel fijn nappaleder met expressief rood stiksel. Het standaard met leder beklede R8-sportstuur met multifunctie plus en twee rijbijstandsprogramma’s verschaffen u de volledige controle over het voertuig en tal van instellingen.

Audi R8 Spyder V10 RWD interior
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2