20 jaar rebellie.
De Audi TT 20 years¹.

In 1998 heeft de Audi TT het design van de Audi sportwagens volledig hertekend. Het model zag eruit alsof het werd gemodelleerd vanuit één enkele vorm, herleid tot de essentie: een designtaal zonder compromissen. Elke lijn had één functie, elke lijn symboliseerde 'Vorsprung durch Technik'. Dit bracht ons tot de Audi TT van vandaag: een echt designicoon.

En het succesverhaal van Audi TT is nog niet voorbij. Na 3 generaties en 20 jaar 'Vorsprung durch Technik' vieren we onze verjaardag met een speciale, gelimiteerde editie: de Audi TT 20 years¹. Een ode aan de legendarische, eerste conceptwagen met iconische designelementen, die het - van bij het begin - onafhankelijke karakter van dit designicoon opnieuw in de verf zetten.

Het speciale model TT 20 years¹ is enkel beschikbaar als voorgeconfigureerd model en in beperkte oplage. Voor meer informatie, neem contact op met uw Audi verdeler.

Een designicoon viert zijn verjaardag.

3

generaties

20

jaar

999

exemplaren

20 jaar zelfvertrouwen.

Vertrouwen op eenvoud in een echte sportwagen? Dat was 20 jaar geleden al moedig. Ook vandaag staan duidelijke lijnen en een puur design voorop bij de Audi TT. Het speciale Audi TT 20 years¹-model is beschikbaar als TT Coupé en TT Roadster in nano- of pijlgrijs.

20 jaar individualiteit.

Vergelijk de exterieurkleuren nanogrijs metallic en het pijlgrijs pareleffect op de Audi TT Coupé 20 years¹ of de Audi TT Roadster 20 years¹.

Pijlgrijs met pareleffect Pijlgrijs met pareleffect
Nanogrijs gemetalliseerd. Nanogrijs gemetalliseerd.
TT Coupé 20 years¹ TT Coupé 20 years¹
TT Roadster 20 years¹ TT Roadster 20 years¹

20 jaar charisma

De Audi TT 20 years¹ staat symbool voor verder evolueren maar toch trouw blijven aan jezelf. De Audi TT 20 years¹ heeft fascinerende opties, zoals de opvallende 19 inch gesmede aluminium wielen met 5 spaaks-design in glanzend metaalgrijs. Ontdek een nieuwe versie van elegant puristisch design.

20 jaar ongeëvenaardheid.

20 jaar geleden lieten de interieurdesigners van de eerste Audi TT zich inspireren door honkbalhandschoenen. De kwaliteit van het leder en de korte kruisstiksels op de zetels van de Audi TT verwijzen rechtstreeks naar die handschoenen. Dit idee werd verder opgenomen in het speciale Audi TT 20 years¹ model, met standaard S-sportstoelen en opvallende contraststiksels in het geel.

 20 jaar ongeëvenaardheid.
Helemaal in de ban?
Ga ervoor en reserveer de speciale, gelimiteerde TT 20 years¹-editie . Nano- of pijlgrijs, coupé of roadster - uw Audi verdeler helpt u het model te bestellen.
Vind uw Audi verdeler
1
TT Coupé 20 years: Gecombineerd brandstofverbruik*: 7,0 l/100 km; CO2-uitstoot*: 161-160 g/km.
TT Roadster 20 years: Gecombineerd brandstofverbruik*: 7,3 -7,2 l/100 km; CO2-uitstoot*: 166-164 g/km.