Een Audi TT Coupé kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi TT Coupé

Audi TT Coupé

Een tijdloze klassieker.
De Audi TT Coupé


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Stap in en laat u verrassen door de vernieuwde Audi TT Coupé: twintig jaar nadat de allereerste Audi TT Coupé van de band rolde, blijft hij inspireren met zijn unieke designtaal, zijn ultieme rijgenot en zijn omvangrijke standaarduitrusting.

Download alle
00:00 | 00:00
1920x1080-audi-tt-coupe-paints-my2020-191005.jpg
1920x1080-audi-tt-coupe-paints-my2020-191005.jpg
  • Voor het lakwerk kunt u kiezen uit drie nieuwe kleuren: cosmosblauw, pulsoranje en turboblauw (alleen op de S line).

  • De Audi TT Coupé maakt indruk met zijn herkenbare lijnen.

  • Kies uit een ruim assortiment Audi en Audi Sport velgen.

  • Kies voor optionele ledkoplampen of Matrix ledkoplampen.

  • Neem de teugels in handen met het multifunctionele stuur (standaard op heel de serie), het infotainmentsysteem en de spraakactivering.

  • De blikvanger binnenin is het standaard 12,3-duims scherm van de Audi virtual cockpit.

  • Voor ultiem luistergenot: het optionele Bang & Olufsen Sound System.

  • Kies uit een ruim assortiment Audi en Audi Sport velgen.

  • Internet op wielen: ervaar de digitale toekomst in de Audi TT Coupé.

Krachtig en dynamisch

De Audi TT Coupé is verkrijgbaar met twee sterke 2.0-TFSI-motoren (): enerzijds de 40 TFSI met 145 kW (197 pk) en anderzijds de 45 TFSI met 180 kW (245 pk), die bovendien verkrijgbaar is met vierwielaandrijving. Standaard uitgerust met het rijdynamieksysteem Audi drive select, waarmee u de rijmodus kiest die op dat moment het meest is aangewezen. Die instellingen beïnvloeden bijvoorbeeld de besturing, schakelmomenten en motoreigenschappen.

Audi TT Coupé

Sportief en expressief

U zult het direct merken: de Audi TT Coupé is een echte atleet. Zijn vertrouwde look dankt hij aan zijn Singleframe-rooster met driedimensionaal radiatorrooster, de grote luchtinlaten aan de zijkant vooraan en de twee uitlaten achteraan. Om uw droomwagen net dat tikje meer te geven, kunt u kiezen uit een brede waaier aan Audi en Audi Sport velgen. Binnenin werden de strakke lijnen van zijn voorgangers doorgetrokken. Neem plaats in de standaard sportzetels met ingebouwde hoofdsteun. Indien gewenst kunt u kiezen voor S-sportzetels met opblaasbare zijwangen.

Wiel Audi TT Coupé
Meer over het infotainment

Zien en gezien worden

Ervaar de voordelen van progressieve verlichting in de Audi TT Coupé: de optionele Matrix ledkoplampen zijn niet alleen opvallend stijlvol, maar ook buitengewoon geavanceerd. Ze maken het leven een pak makkelijker. Constant wisselen tussen de grootlichten en de gewone koplampen in het duister wordt overbodig. Nu speelt de Audi TT Coupé in op elke rijsituatie door automatisch afzonderlijke leds aan of uit te zetten.

Matrix LED koplampen Audi TT Coupé
Cockpit Audi TT Coupé

Focus op uw veiligheid

Dankzij de slimme rij-assistentiesystemen op de Audi TT Coupé kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. Audi side assist⁴ helpt u bijvoorbeeld van rijstrook te wisselen: de technologie waarschuwt met een led voor naderende voertuigen in uw dode hoek. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent⁴ met 360°-weergave en achteruitrijcamera.

Pak uw koffers... en trek eropuit

Onder de verlengde achterklep van de Audi TT Coupé gaat 305 liter bagageruimte schuil. Zo kunt u er op elk moment een dag of twee op uit, zonder zorgen.

Rear view Audi TT Coupé
1
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
3
Neem voor informatie over compatibele mobiele telefoons contact op met uw Audi verdeler. Voor informatie over de beschikbaarheid in bepaalde landen kunt u contact opnemen met uw Audi verdeler. Audi heeft geen invloed op de afgebeelde applicaties via de Audi smartphone interface. De respectievelijke serviceproviders zijn verantwoordelijk voor de inhoud en de functies die worden weergegeven binnen de applicaties.
4
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.