Audi TT Coupé > Audi België

Audi TT Coupé

Opnieuw een icoon De nieuwe Audi TT Coupé

Een onderscheidend silhouet. Scherpe lijnen bepalen het karakter. Het nieuwe driedimensionale design van de singleframe is stijlvol geïntegreerd in de horizontale belijning van de voorzijde. De nieuwe coupé onderscheidt zich verder met innovatieve aandrijflijnen en innovaties op het vlak van weergave en bediening, bijvoorbeeld met de Audi virtual cockpit.

Salonvoorwaarden 2018

Verlegend tot en met 1 maart bij uw Audi verdeler

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 563x317_0021_ATT_151001.jpg
  Salonvoorwaarden 2018 - € 1.500

  € 1.500 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi TT Coupé met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 1.500 incl. BTW.

  € 1.750 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi TT Coupé met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 8.000 incl. BTW.

  Verlegend tot en met 1 maart 2018 bij uw Audi verdeler.

  Downloaden

Galerij - Audi TT Coupé

Meer foto’s

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi TT Coupé

 • Karakter en stijl

  De Audi TT Coupé
 • Heldere, puristische lijnen Het interieur van de Audi TT Coupé
  563x317_0006_ATT_D_141079_1.jpg

  Gerichte helderheid die in het oog springt. Het design van het interieur is opvallend puristisch. Alles is waar het moet zijn. Intuïtief, intelligent, gericht op de bestuurder. Het interieur beklemtoont het sportwagenkarakter van de nieuwe Audi TT Coupé.

 • Eén statement, gevormd uit puur design Het exterieur van de Audi TT Coupé
  563x317_0019_ATT_151003.jpg

  Bijzonder opvallend: de vormgeving van de optionele Audi Matrix-ledkoplampen. Futuristisch, vooruitstrevend en toch tijdloos. In al zijn karakteristieke details. Zoals de brandstofvulklep of het aluminium design met zichtbare schroeven. De nieuwe Audi TT Coupé. Geïnspireerd door zijn voorgangers. En toch geheel nieuw.

 • Rijplezier dat je verwacht van een sportwagen De motoren van de Audi TT Coupé
  563x317_0002_ATT_D_151007.jpg

  Met de 169 kW (230 pk) sterke 2.0 TFSI in combinatie met de S tronic® transmissie en quattro® permanente vierwielaandrijving accelereert de Audi TT in slechts 5,3 seconden van 0 naar 100 km/h. Het gemiddeld verbruik van slechts 6,8 liter per 100 kilometer duidt erop dat hij bovendien indrukwekkend efficiënt is. De elektronisch begrensde topsnelheid bedraagt 250 km/h.

 • LDR_PG02_AQUA_10335.jpg
  Audi exclusive

  Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens persoonlijke wensen, om u in staat te stellen de kunst om een uiterst individuele levensstijl uniek te maken naar waarde te schatten!

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.