Audi TT Coupé > TT > Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
De nieuwe Audi TT Coupé

Een designicoon.
De Audi TT Coupé.

De derde generatie van de Audi TT Coupé heeft een omvangrijke update ondergaan. Precies twintig jaar na de introductie van de eerste Audi TT krijgt het actuele model een nog sportiever karakter, verfijnd exterieurontwerp, krachtigere motoren terwijl het comfort is verbeterd. Voeg daarbij de standaard Audi virtual cockpit en Audi drive select voor het beïnvloeden van de rijdynamiek en het is duidelijk waarom de Audi TT Coupé een van de modernste sportauto’s op de markt is.

Download alle
00:00 | 00:00
  • De Audi TT Coupé is er in drie nieuwe kleuren: Cosmosblauw, Pulsoranje en Turboblauw (alleen S line).

  • Horizontale lijnen benadrukken de breedte van de Audi TT Coupé.

  • Ook in de basisversie sieren grote luchtinlaten de voorbumper.

  • De Audi TT Coupé is leverbaar met led- en matrix-led-koplampen.

  • Een schitterend interieur met bedieningsknoppen op het stuur voor infotainment en spraakbesturing.

  • Het instrumentarium is volledig digitaal en configureerbaar. Deze Audi virtual cockpit heeft een diameter van 12,3 inch.

  • Voor een topklasse audiosysteem moet u bij Bang & Olufsen zijn, dat uw Audi TT Coupé van twaalf luidsprekers voorziet.

  • Ze zijn beeldbepalend en smaakgevoelig, dus levert Audi af fabriek veel verschillende maten velgen in diverse ontwerpen.

  • De Audi TT Coupé zit boordevol innovatieve technologieën, standaard of als optie. Diverse assistentiesystemen kunnen u ondersteunen tijdens het rijden en parkeren, terwijl Audi connect-toepassingen optimale connectiviteit en communicatie garanderen.

Business Days 2018

Business Days 2018

Personaliseringcheque € 1.500
Aanbod geldig voor particuliere klanten

Geldig tot en met 31/10/‌2018 bij uw Audi verdeler.

Downloaden

Moeiteloos sportief: ophanging en quattro vierwielaandrijving

De Audi TT Coupé is standaard uitgerust met Audi drive select, een systeem om de rijdynamiek in te stellen en daarmee de rijbeleving te bepalen. Met het S line-sportpakket, dat ook te combineren is met Audi magnetic ride, is het TT-onderstel 10 millimeter verlaagd. Andere hoogtepunten onder de carrosserie van de Audi TT Coupé zijn de progressieve besturing, de achterwielophanging met vier draagarmen per wiel en de elektronische stabiliteitscontrole ESC. In snel genomen bochten wordt torque vectoring actief: door korte remingrepen worden de binnenste wielen licht afgeremd en rijdt de auto nog strakker de bocht door.

Kracht onder de motorkap: de motor

De sterke motoren in de Audi TT Coupé zijn er met handgeschakelde zesversnellingsbak en zeventraps S tronic-automaat met dubbele koppeling. Een snelle acceleratie is altijd gegarandeerd, terwijl op hogere snelheid een laag toerental voor rust in het interieur zorgt.

Leistungsträger

De lichten

Een kwestie van zien en gezien worden. De Audi TT Coupé is er met ledkoplampen en met matrix-ledkoplampen. In de Audi matrix-ledkoplampen nemen vele kleine lichtdiodes de taak op zich om een zo krachtig mogelijke lichtbundel te produceren, voortdurend aangepast aan de omstandigheden. De afzonderlijke leds gaan aan of uit, of dimmen. Zo kunnen de koplampen uiterst nauwkeurig op andere verkeersdeelnemers reageren en de weg toch optimaal verlichten.

Veiligheid voorop

Bestuurdersassistentiesystemen nemen u taken uit handen, zodat u zich volledig op het autorijden kunt concentreren. De Audi TT Coupé is er onder meer met de dodehoekhulp Audi side assist, rijstrookhulp Audi active lane assist, verkeersbordherkenning en parkeerassistent, inclusief camerabeeld rondom.

Compacte sportauto

De Audi TT Coupé is 4,19 meter lang en heeft een 305 liter grote bagageruimte. Dankzij een wielbasis van 2,51 meter is het interieur prettig ruim voor twee inzittenden en twee kleine kinderen. Vanzelfsprekend is uw auto grotendeels naar wens samen te stellen, bijvoorbeeld met sportzetels inclusief geïntegreerde hoofdsteunen en 18-, 19- of 20-inch lichtmetalen velgen. Voor een nog sportievere uitstraling, boven op alle standaardfeatures.