Een Audi TT RS Roadster kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi TT RS Roadster

Audi TT RS Roadster

Voel de kracht van de vrijheid achter het stuur.
De Audi TT RS Roadster


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Zowel met open kap als gesloten maakt de Audi TT RS Roadster indruk met zijn rijkarakter en dynamische handling. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik.

Performance is an attitude.

High-performance in cijfers

Vermogen

294

kW*

(400 pk)

Acceleratie

4,5

s*

0 tot 100 km/u

Topsnelheid (optioneel)

280

km/u*

250 km/u (standaard)

*

Pure roadster-beleving

Het stoffen dak van de Audi TT RS Roadster² opent met een druk op de knop in amper tien seconden.

TT RS Roadster with open top

Instappen en plezier beleven

Het vermogen van de 2,5 liter 5-cilindermotor van de TFSI-reeks (gecombineerd brandstofverbruik¹: 8,7 l/100 km; gecombineerde CO2-emissies¹: 200-199 g/km) is duidelijk voelbaar wanneer u het gaspedaal indrukt. Het motorgeluid bezorgt u ongetwijfeld kippenvel. De wagen accelereert van 0 tot 100 km/u in slechts 3,9 seconden dankzij zijn vermogen van 294 kW (400 pk). Daarbij schakelt de standaard 7-speed S tronic zo vloeiend dat u het nauwelijks voelt. De permanente vierwielaandrijving quattro brengt het vermogen van de Audi TT RS Roadster veilig over op het wegdek. De standaardversie haalt een topsnelheid van 250 km/u. Optioneel kunt u de topsnelheid verhogen tot 280 km/h.

Audi TT RS Roadster driving
Meer over de aandrijving en rijdynamiek

Sensationeel sportief

Het indrukwekkende singleframe-radiatorrooster met honingraatpatroon, de nieuw ontworpen brede dorpels, de opvallende achterdiffusor en de indrukwekkende ovale RS-uitlaten zijn slechts enkele voorbeelden van het sportieve exterieur van de Audi TT RS Roadster². Met optiepakketten kunt u de wagen verder aankleden. Zo is er een optiepakket met een matte afwerking in aluminiumkleur van de voorspoiler, achtervleugel en diffusor. Een alternatief is het optiepakket met zwarte componenten.

Front view Audi TT RS Roadster

Uw RS interieur

In de Audi TT RS Roadster² mag u zich op diverse speciale RS-elementen verheugen, zoals het lederen RS-sportstuur, de RS-transmissiehendel en de dorpellijsten met aluminium inleg inclusief TT RS-aanduidingen. Ook de voorstoelen met RS-logo’s in de rugleuningen vallen op. Tijdens warm weer profiteert u van de speciale anti-hittebescherming in de stoelwangen. Door een uniek pigment in het leder kan de oppervlaktetemperatuur tot wel 20 graden lager uitvallen dan zonder deze speciale behandeling. U kunt uw Audi TT RS Roadster² nog opwaarderen met optionele designpakketten van Audi exclusive.

Interior Audi TT RS Roadster

Intuïtief te bedienen

Op het vlak van infotainment kunt u uw Audi TT RS Roadster² laten uitrusten met de MMI Navigation plus met MMI touch, dat u bedient met de uiterst nauwkeurige draai-en-drukknop onder de versnellingshendel. De interface herkent uw handschrift: u kunt tekens invoeren en scrollen en zoomen met uw vingers. U hebt ook de mogelijkheid de MMI te bedienen met uw stem. In de veiligheidsgordels geïntegreerde microfoons staan garant voor een probleemloze stemherkenning, zelfs wanneer u met het dak open rijdt.

Shifting Audi TT RS Roadster
Meer over het infotainment

Rij in stijl

De Audi TT RS Roadster is één en al sportief rijplezier in de bochten en is bovendien perfect geschikt voor al uw dagelijkse ritten.

1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2