De nieuwe TT RS Roadster > Audi TT > Audi België

Voel de kracht van vrijheid
in de Audi TT RS Roadster

Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 9,3–9,2 l/100km (NEDC: 8,7–8,7 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 211–208 g/km (NEDC: 200–199 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Zowel met open kap als gesloten maakt de Audi TT RS Roadster indruk met zijn rijkarakter en dynamische handling. Uw ultieme sportroadster voor puur rijplezier en dagelijks gebruik.

Krachtig, snel en dynamisch
294/400

kW/pk

vermogen

3,9

seconden

acceleratie 0 naar 100 km/h

280

km/h

topsnelheid (optioneel)

Pure roadster-beleving

Blauwe lucht, stralende zon, aangename temperatuur. Een perfecte dag voor de Audi TT RS Roadster. U opent met een druk op de knop de softtop. Dat duurt slechts tien seconden. Vanaf de eerste meter is het alsof u op vakantie bent. Heerlijk rijden op buitenwegen. Intussen geniet u ongefilterd van het licht, de geuren en geluiden van de natuur om u heen.

Zijaanzicht Audi TT RS Roadster

Instappen en plezier beleven

Met een lichte druk op het gaspedaal voelt u de kracht van de volledig nieuw ontwikkelde vijfcilinder lijnmotor. Deze heeft een gemiddeld brandstofverbruik van 8,0–8,1 l/100 km en een gemiddelde CO₂-emissie van 182–183 g/km. Het geluid bezorgt u – en omstanders – kippenvel. De 2.5 TFSI levert 294 kW/400 pk en 480 Nm en sprint daarmee in 3,9 seconden van 0 naar 100 km/h. De standaard 7-traps S tronic schakelt zo soepel dat u het amper merkt. De quattro permanente vierwielaandrijving zorgt ervoor de Audi TT RS Roadster zijn vermogen veilig op de weg kwijt kan. Standaard bedraagt de topsnelheid 250 km/h, maar u heeft de mogelijkheid om deze optioneel tot 280 km/h te verhogen.

Gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 9,3–9,2 l/100km (NEDC: 8,7–8,7 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie¹: WLTP: 211–208 g/km (NEDC: 200–199 g/km)

De Audi TT RS Roadster in een sprintduel met een atleet
Meer over de aandrijving en rijdynamiek

Wow-factor

Het indrukwekkende singleframe-radiatorrooster met honingraatpatroon, de nieuw ontworpen brede dorpels, de opvallende achterdiffusor en de indrukwekkende ovale RS-uitlaten zijn slechts enkele voorbeelden van het sportieve exterieur van de Audi TT RS Roadster. Met optiepakketten kunt u de auto verder aankleden. Zo is er een set met een matte afwerking in aluminiumkleur van de voorspoiler, achtervleugel en diffusor. Daarnaast is er een pakket met zwarte componenten.

Voorkant Audi TT RS Roadster

Voel de sportiviteit

In de Audi TT RS Roadster mag u zich op diverse speciale RS-elementen verheugen, zoals het lederen RS-sportstuur, de RS-transmissiehendel en de dorpellijsten met aluminium inleg inclusief TT RS-aanduidingen. Ook de voorstoelen met RS-logo’s in de rugleuningen vallen op. Tijdens warm weer profiteert u van de speciale opwarmprotectie in de stoelwangen. Door een uniek kleurpigment in het leder kan de oppervlaktetemperatuur tot wel 20 graden lager uitvallen dan zonder de speciale behandeling. U kunt uw Audi TT RS Roadster nog opwaarderen met optionele designpakketten van Audi exclusive.

Interieur Audi TT RS Roadster

Overzichtelijk

De cockpit in de Audi TT RS Roadster is uw commandopost. Intelligente technologieën leveren alle belangrijke informatie. Bij ‘MMI navigatie plus’ hoort een touchpad op de draai-/drukknop in de middenconsole, ook geschikt voor handschriftherkenning. De innovatieve en standaard Audi virtual cockpit toont alle weergaven in uw blikveld.

Draai-/drukknop Audi TT RS Roadster
Meer over bediening en infotainment
Veiligheidsgordel in de Audi TT RS Roadster

Dat geeft vertrouwen

Slimme hulpsystemen in de Audi TT RS Roadster nemen werk uit handen, zodat u zich goed op de weg en het overige verkeer kunt concentreren. Profiteer bijvoorbeeld van Audi side assist, dat met een led waarschuwt voor voertuigen in de dode hoek. Audi active lane assist helpt vanaf 65 km/h om de Audi TT RS Roadster binnen de lijnen te houden. De techniek doet dit met subtiele correcties. Zelfs gele strepen op het asfalt bij wegwerkzaamheden worden herkend. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent, weergave van obstakels rondom en een achteruitrijcamera.

Geen haast, altijd genieten

Sporttas in de kofferbak en op naar de sportstudio. De Audi TT RS Roadster is een sportieve pleziermachine voor op bochtige buitenwegen die probleemloos dagelijks inzetbaar is. Inclusief alle extra’s die bij een sportauto van dit kaliber horen.

Audi TT RS Roadster met topsporter
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.