Een Audi TTS Coupé TFSI kopen? | Audi België
  • stage_exterior_front.jpg
Audi TTS Coupé TFSI

Audi TTS Coupé TFSI

Ervaar sportiviteit.
De Audi TTS Coupé TFSI


Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Voel de brute kracht, ervaar het dynamische rijgedrag en geniet van de sportieve buitenkant en het interieurdesign. Dit is de Audi TTS Coupé TFSI².

Topprestaties en waarden

Vermogen

235

kW*

(320 pk)

Acceleratie

4.5

s*

0 tot 100 km/u

Koppel

400

Nm*

*

Een krachtige atleet

Rijplezier is altijd uw prioriteit. Dan is de Audi TTS Coupé TFSI² precies wat u nodig hebt. Hij sprint van 0 naar 100 km/u in 4,5 seconden. Met een maximale koppel van 400 Newtonmeter. En de combinatie van een laag zwaartepunt, een laag totaalgewicht, standaard quattro vierwielaandrijving, 235 kW (320 pk) 4-cilinder turbomotor () garandeert deze impressionante rijprestaties.

Zijaanzicht Audi TTS Coupé
Meer over de rijdynamiek
Meer over het interieur

Een expressief karakter

Een onderscheidend design en een sportieve uitstraling: met de Audi TTS Coupé TFSI ² valt u sowieso op. En dat is ook te danken aan het Singleframe-rooster met driedimensionaal radiatorrooster. Een doorlopende voorbumper, verticale luchtinlaten, speciale zijplaten met inlegstukken en een bredere diffuser benadrukken de sportiviteit van de Audi TTS Coupé vanuit elke perspectief. Vooral het achteraanzicht met vier uitlaatpijpen en luchtuitlaten is behoorlijk indrukwekkend. De achterspoiler komt automatisch tevoorschijn vanaf 120 km per uur. En u kunt hem ook handmatig bedienen met een druk op de knop.

Zijaanzicht Audi TTS Coupé
Matrix LED headlights Audi TTS Coupé

Zien en gezien worden

De optionele Matrix ledkoplampen zetten een nieuwe standaard op het gebied van design en technologie. Wat uw dagelijks leven gemakkelijker maakt. Het constant afwisselen van dim- en grootlichten in het donker is niet langer nodig. Een besturingseenheid schakelt individuele elektrische onderdeeltjes aan en uit, en reageert op elke rijsituatie.

Alles in één oogopslag

De cockpit in de Audi TTS Coupé is uw controlecentrum: u krijgt er belangrijke info over intelligente technologieën. De topuitvoering van de bedieningseenheid, de MMI Navigation plus met MMI touch, kan u besturen met draai-drukknop, waarvan het touchpad bovenaan uw handschrift herkent. U hebt een overzicht van alle displays in de innovatieve en standaard Audi virtual cockpit. Met het standaard TT sportmultifunctiestuur plus kan u verhoudingen makkelijk aanpassen.

Audi virtual cockpit in de Audi TTS Coupé
Meer over het infotainment
Man met zonnebril in de Audi TTS Coupé

Focus op uw veiligheid

Dankzij de slimme rij-assistentiesystemen op de Audi TTS Coupé TFSI² kunt u zich uitsluitend op het verkeer concentreren. Audi side assist⁵ helpt u bijvoorbeeld van rijstrook te wisselen: de technologie waarschuwt met een led voor naderende voertuigen in uw dode hoek. En parkeren wordt een fluitje van een cent met de parkeerassistent⁵ met 360°-weergave en achteruitrijcamera.

De genen van een sportmodel

Drie letters, één belofte. De Audi TTS Coupé is een echte eye-catcher met zijn unieke designtaal. En het is een pionier op technologisch vlak, door zijn krachtige versnellingen. En dat al voor de generatie.

TTS badge
1
De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.
2
3
Audi exclusive is een optie die aangeboden wordt door Audi Sport GmbH. Neem contact op met uw Audi verdeler of ga naar www.audi.be voor gedetailleerde informatie over de standaard- en optionele uitrusting.
4
Van Audi Sport GmbH.
5
Houd er rekening mee dat rijhulpsystemen de bestuurder tijdens het rijden maar kunnen helpen binnen de limieten van het systeem. De verantwoordelijkheid blijft altijd bij de bestuurder, die zijn aandacht op elk moment op de weg en bij het rijden moet houden.