Audi TTS Coupé > Audi België

Audi TTS Coupé

Nog sportiever, nog
compromislozer.
Audi TTS Coupé

De nieuwe Audi TTS blaakt van het sportauto-DNA. Zo is er een nieuwe quattro® permanente vierwielaandrijving, met de nadruk op de achterwielen. Daardoor is er met een dynamische rijstijl nog meer controle over de auto. Hij is op slag herkenbaar aan specifieke S-kenmerken zoals de vier ovale uitlaatuiteinden.

Galerij - Audi TTS Coupé

Meer foto’s

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 1920x1080_0003_TTS140008.jpg
  Lenteactie 2018

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi TTS Coupé met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 4.000 incl. BTW

  Geldig vanaf 16 maart tot en met 30 april uw Audi verdeler.

  Downloaden

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi TTS Coupé

 • Eigenheid en sportiviteit

  Audi TTS Coupé
 • Strakke, puristische lijnen kenmerken het interieur van de Audi TTS Coupé. De innovatieve Audi virtual cockpit is individueel aan de wensen van de bestuurder aan te passen. De standaard supersportstoelen geven excellente steun en dragen bij aan de sportieve ambiance.

  Meer weten
 • Onder zijn progressieve en perfect geaccentueerde exterieurlijnen schuilt gebalde kracht. Die kracht wacht er alleen op om losgelaten te worden. Alles is consequent op dynamiek gericht. Dankzij het standaard Audi magnetic ride onderstel bereikt die dynamiek nog directer de weg. De handling is nog lichtvoetiger, waardoor de rijsensatie al vanaf de eerste meters indruk maakt.

  Meer weten
 • De 2.0 TFSI versnelt de Audi TTS Coupé dankzij een vermogen van 228 kW (310 pk) in slechts 4,7 seconden van 0 naar 100 km/h. Met de optionele S tronic is Launch Control aan boord, die de maximale acceleratie vanuit stilstand regelt. Het standaard systeem om de rijdynamiek te bepalen, Audi drive select geheten, laat de bestuurder de keuze uit de standen comfort, auto, dynamic, efficiency en individual.

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.