Audi TTS Coupé > Audi TT > Audi België
Hier sehen Sie das neue Audi TTS Coupé

Audi TTS Coupé

Ervaar sportiviteit.
Met de Audi TTS Coupé.

Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,1–8,0 l/100km (NEDC*: 7,1–7,1 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 183–181 g/km (NEDC*: 161–161 g/km)
Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.

Voel de brute kracht, ervaar het dynamische rijgedrag en geniet van de sportieve buitenkant en het interieurdesign. Dit is het nieuwe model van de Audi TTS Coupé.

Topprestaties en waarden

225

kW (306 hp)

Kracht

4.5

sec.

Acceleratie van 0 tot 100 km/u

400

Nm

Koppel

Een krachtige atleet

Doorkruis nog sneller de stad, ervaar de voordelen van een sportief Audi model op elke landweg, en leg lange afstanden af op de snelweg. Rijplezier is altijd uw prioriteit: dan is de Audi TTS Coupé precies wat u nodig hebt. Hij sprint van 0 naar 100 km/u in 4,5 seconden: 4 tienden van een seconde sneller dan het vorige model. De maximale koppel stijgt van 380 naar 400 Newtonmeter. En de combinatie van een laag zwaartepunt, een laag totaalgewicht, standaard quattro vierwielaandrijving, 225 kW (306 PS) 4-cilinder turbomotor (Gecombineerd brandstofverbruik: WLTP*: 8,1–8,0 l/100km (NEDC*: 7,1–7,1 l/100 km) | Gemiddelde CO2 emissie* WLTP*: 183–181 g/km (NEDC*: 161–161 g/km)) garandeert deze impressionante rijprestaties.

Een krachtige atleet
Meer over de rijdynamiek
Meer over de uitrusting en het interieur

Een expressief karakter

Een onderscheidend design en een sportieve uitstraling: met de Audi TTS Coupé valt u sowieso op. En dat is ook te danken aan het Singleframe-rooster met driedimensionaal radiatorrooster. Een doorlopende voorbumper, verticale luchtinlaten, speciale zijplaten met inlegstukken en een bredere diffuser benadrukken de sportiviteit van de Audi TTS Coupé vanuit elke perspectief. Vooral het achteraanzicht met vier uitlaatpijpen en luchtuitlaten is behoorlijk indrukwekkend. De achterspoiler komt automatisch tevoorschijn vanaf 120 km per uur. En u kunt hem ook handmatig bedienen met een druk op de knop.

Een expressief karakter
Zien en gezien worden

Zien en gezien worden

Geniet in de Audi TTS Coupé van de voordelen van vooruitstrevende verlichtingstechnologie: de optionele Audi Matrix LED-koplampen zetten een nieuwe standaard op het gebied van design en technologie. Wat uw dagelijks leven gemakkelijker maakt. Het constant afwisselen van dim- en grootlichten in het donker is niet langer nodig. Een besturingseenheid schakelt individuele elektrische onderdeeltjes aan en uit, en reageert op elke rijsituatie.

Alles in één oogopslag

De cockpit in de Audi TTS Coupé is uw controlecentrum: u krijgt er belangrijke info over intelligente technologieën. De topuitvoering van de bedieningseenheid, de MMI Navigation plus met MMI touch, kan u besturen met draai-drukknop, waarvan het touchpad bovenaan uw handschrift herkent. U hebt een overzicht van alle displays in de innovatieve en standaard virtuele cockpit van uw Audi. Met het standaard multifunctiestuur plus kan u verhoudingen makkelijk aanpassen.

Alles in één oogopslag
Meer over het bedieningsconcept en infotainment
Gewoon vertrouwen

Gewoon vertrouwen

Opdat u zich uitsluitend zou kunnen concentreren op het wegverkeer, wil Audi het u makkelijker maken met intelligente rijassistentiesystemen. Maak bijvoorbeeld gebruik van de rijstrookwisselassistent, die een LED-lichtje gebruik om u te waarschuwen wanneer u een voertuig niet kunt zien in uw blinde hoek. Het rijstrook-waarschuwingssysteem, de Audi active lane assist, houdt u in uw rijstrook vanaf 65 km/u (40 m.p.u.) door subtiel tussen te komen in de besturing. het herkent zelfs lijnmarkeringen tijdens wegenwerken. Dankzij de parkeerassistent met omgevingsdisplay en achteruitrijcamera kan u makkelijk in elk plaatsje parkeren.

De genen van een sportmodel

Drie letters, één belofte. De Audi TTS Coupé is een echte eye-catcher met zijn unieke designtaal. En het is een pionier op technologisch vlak, door zijn krachtige versnellingen. En dat al voor de generatie.

Der Schriftzug TTS auf der Heckseite des Fahrzeugs
*
De CO2-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.