Audi TTS Roadster > Audi België

Audi TTS Roadster

 • 1400x438_0004_ATT_151011.jpg
1400x438_0004_ATT_151011.jpg

Kracht bewijzen. Audi TTS Roadster.

Een veelzeggend design, waarvan de details zijn aangescherpt. Elke centimeter van de nieuwe Audi TTS Roadster straalt kracht uit, van de grille tot aan de diffuser. Deze bolide wil vooruit en de wind om zich heen voelen, om de inzittenden optimaal te laten genieten. Binnenin debuteert een nieuwe generatie innovatieve technologieën, waaronder de Audi virtual cockpit. Raak ook in vuur en vlam van de nieuwe TTS Roadster.

Galerij - Audi TTS Roadster

Meer foto's

Personaliseringsvouchers

Aanbod geldig voor particuliere klanten

 • 1920x1080_ATT_141024.jpg
  Lenteactie 2018

  € 2.000 geldig op packs en opties bij bestelling van een nieuwe Audi TT Roadster met minstens een pack en/of opties ter waarde van minimaal € 4.000 incl. BTW

  Geldig vanaf 16 maart tot en met 30 april uw Audi verdeler.

  Downloaden

Schrijf u nu in op de hoogte te blijven van de actualiteit
in verband met de Audi TTS Roadster

 • Dynamisch en krachtig

  Audi TTS Roadster
 • Welkom in de cockpit, in de sterk geprofileerde supersportstoelen. Optioneel zijn de zijwangen instelbaar, voor een nog betere zitpositie. Het lederen sportstuurwiel is voorzien van contraststiksels in S-stijl. De schakelpaddels komen van pas om de S tronic razendsnel van verzet te laten wisselen.

  Meer weten
 • Een veelzeggend design, waarvan de details zijn aangescherpt. Elke centimeter straalt kracht uit, van de grille tot aan de diffusor. Deze bolide wil vooruit en de wind om zich heen voelen, om de inzittenden optimaal te laten genieten.

  Meer weten
 • Zijn compromisloze eigenschappen geven hem kracht. De 228 kW sterke 2.0 TFSI accelereert in 4,9 seconden van 0 naar 100 km/h. Indien gewenst is deze motor gecombineerd met de S tronic versnellingsbak met dubbele koppeling. Kleppen in het uitlaatsysteem genereren een nog dieper geluid. Dan krijgt open rijden een extra dimensie.

  Meer weten
 • 563x317_AA3_P_131030.jpg
  Audi connect

  Innovatieve functies en toepassingen die de bestuurder aan zijn of haar Audi koppelen en met de rest van de wereld verbinden.

  Meer weten
Let op, geld lenen kost ook geld.
Alle vermelde prijzen in de car configurator zijn indicatieve prijzen incl. btw. Op enkele uitzonderingen na stemmen deze overeen met de actuele prijzen. Gelieve voor gedetailleerde en exacte prijsinformatie contact op te nemen met uw concessiehouder. Alle informatie onder voorbehoud van wijzigingen op het vlak van modelvarianten, constructie, uitrusting, technische gegevens, mogelijke opties, prijzen of typfouten. De in deze configurator afgebeelde voertuigen zijn deels uitgerust met optionele uitrusting die verkrijgbaar is tegen meerprijs en stemmen niet overeen met uw selectie. Gelieve informatie in te winnen over de standaarduitrusting en de prijs van uw wagen alvorens een verkoopovereenkomst te ondertekenen.