Sommigen zien de wereld zoals die is. Wij zien de wereld zoals die kan zijn. | audi.be
Progress - Future is an attitude

We kijken allemaal naar dezelfde wereld. Maar wel allemaal op onze eigen manier.

We bekijken de wereld graag met andere ogen. Dat is onze drijfveer. Dit betekent dat we ons non-stop op de toekomst richten. Elke dag helpen we de wereld een klein beetje vooruit – met onze ideeën, onze passie en onze visie op toekomstige mobiliteit.

00:00 | 00:00

Nieuwe perspectieven

Als je zaken op een andere manier bekijkt, ontstaan nieuwe opportuniteiten - onderwerpen, technologieën en ideeën waarmee Audi nu al de norm voor de toekomst bepaalt.
Sommigen zien een concept. Wij zien potentieel.

Sommigen zien een concept. Wij zien potentieel.

Hoe reizen we in de toekomst van A naar B? Hoe zullen we dat ervaren? Concepten zoals de Audi AI:ME¹ lichten een tipje van de sluier op over hoe zelfrijdende wagens dankzij een vernieuwend interieurontwerp een tweede woonkamer worden. Een fraai bewijs dat toekomstige mobiliteit nu al vorm krijgt.

Lees verder
Sommigen zien enkel mooie lijnen. Wij zien karakter.

Sommigen zien enkel mooie lijnen. Wij zien karakter.

Vormen, materialen en technologieën bepalen het karakter van elke Audi. Een karakter dat ontstaat in de hoofden van onze ontwerpers. Net zoals alle ideeën die toekomstige mobiliteit compleet kunnen veranderen.

Lees verder
Sommigen zien een nieuw type licht. Wij zien een nieuwe visie.

Sommigen zien een nieuw type licht. Wij zien een nieuwe visie.

Helderder, veelzijdiger en toch met een lager stroomverbruik. De digitale oled-technologie² van de nieuwe Audi Q5* is een primeur. Een voorbeeld van wat in het ontwerp van een wagen mogelijk is met verlichting.

Lees verder
Sommigen zien moderne productie. Wij zien progressie.

Sommigen zien moderne productie. Wij zien vooruitgang.

Onze wereld en onze mobiliteit staan voor enorme veranderingen en uitdagingen. Wij beschouwen die als opportuniteiten. In 2050 wil Audi als bedrijf per saldo CO₂-neutraal³ zijn.

Lees verder
Sommigen zien enkel snelheid. Wij zien inspirerende technologie.

Sommigen zien enkel snelheid. Wij zien inspirerende technologie.

De carrosserie van een SUV, het profiel van een coupé en het DNA van een sportwagen. Ontdek de nieuwe Audi RS Q8**, een technisch meesterwerk, dat al het beste van het Audi-universum verenigt.

Lees verder

“Onze ‘Vorsprung’ begint in onze hoofden. Iedere Audi-medewerker is een expert in zijn of haar vakgebied en bepaalt zo mede de mobiliteit van de toekomst. Deze toekomstgerichte blik is allesbepalend voor alles wat bij Audi gebeurt. We denken altijd vooruit."

Hildegard Wortmann – binnen de Audi-directie verantwoordelijk voor verkoop en marketing.
¹ Het getoonde voertuig is een conceptwagen die niet beschikbaar is als productiemodel.
² Een deel van de beschreven of getoonde uitrusting is optioneel en is tegen een meerprijs verkrijgbaar. Gedetailleerde informatie over de standaard en meeruitvoeringen vindt u op de website audi.be of bij uw Audi verdeler.
³ Om de Audi-fabrieken per saldo CO₂-neutraal te maken, wordt in vier opeenvolgende stappen aan duurzaamheid gewerkt. De eerste is: energiemanagement om de energie-efficiëntie voortdurend te verbeteren. Ten tweede: de techniek in de fabrieken geschikt maken voor gebruik van hernieuwbare energie. Drie: groene energie inkopen. Vier: via gecertificeerde projecten voor klimaatbescherming de CO₂-uitstoot compenseren die niet via de voorgaande maatregelen te voorkomen is.
* Gecombineerd brandstofverbruik***: 9,2-5,9 l/100km; Gecombineerd CO₂ emissie***: 230-146 g/km.
** Gecombineerd brandstofverbruik***: 13,5-13,2 l/100km; Gecombineerd CO₂ emissie***: 307-300 g/km
*** De CO₂-emissie en verbruikswaarden zijn alleen ter indicatie. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de onder de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.