Herladen > Audi e-tron > Audi België
e-tron recharge

Meerdere mogelijkheden om uw Audi e-tron en Audi TFSI e op te laden

audi

Thuis

Uw elektrische of plug-in hybride wagen opladen, kan heel comfortabel 's nachts bij u thuis. 's Ochtends vertrekt u dan in een opgeladen, voorverwarmde wagen en geniet u van tomeloos rijplezier in uw Audi e-tron. Met de Audi laadsystemen heeft u een krachtige, intelligente en volledige laadoplossing.

Meer weten
EDI

EDI maakt elektrisch rijden met uw Audi makkelijk

Vandaag zet u de stap naar elektrische mobiliteit. Daarom is Electric by D’Ieteren (EDI) er om u te helpen. Welkom in een nieuw tijdperk. EDI is een volledig ecosysteem van laadoplossingen voor de overgang naar de nieuwe vorm van mobiliteit. Thuis, op het werk of onderweg: met de EDI-oplossingen haalt u het maximum uit uw elektrische auto of plug-inhybride.

  • Laadstations geschikt voor alle elektrische wagens en plug-inhybrides van Audi.
  • Automatische terugbetaling (split billing) van de thuislaadkosten met de geconnecteerde laadstations.
  • Een totaaloplossing van de audit van uw elektriciteitsaansluiting tot de keuring van uw installatie.
  • Gratis toegang tot een van de grootste laadpuntennetwerken in Europa met de EDI laadkaart.
Ontdek het complete ecosysteem
audi

Laat uw installatie checken door Audi

Om bij u thuis te genieten van de beste laadoplossing, kan u een « Home check » aanvragen bij uw verdeler. Deze professionele controle bekijkt de laadcapaciteit van uw elektrische installatie. U kunt deze service rechtstreeks bij uw verdeler bestellen, maar er zijn wel kosten aan verbonden. Een professional zal u adviseren over laadoplossingen die nu al beschikbaar zijn, maar u krijgt ook informatie over de meest optimale oplossingen voor de toekomst en hun eventuele kosten. Onze medewerkers kunnen ook een plan opstellen om het hele systeem te integreren in een bestaand fotovoltaïsch systeem. Als er wordt aanbevolen om thuis bepaalde wijzigingen door te voeren aan het electrikiteitsnet, krijgt u van onze technicus ook meteen een persoonlijke offerte.

Neem contact op met uw verdeler
audi

Onderweg

Met uw elektrische Audi heeft u qua autonomie niets te vrezen. Er zijn meer dan 10 000 laadpunten beschikbaar in België. Als u over de landsgrenzen rijdt, kan u ook herladen aan één van de 110 000 laadpunten in Europa die toegankelijk worden dankzij het Audi e-tron Charging Service programma en de EDI (Electric D'Ieteren Solutions).

Meer weten